Aktywne Wpisy
ali_baba +327
DonGebels +61
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
#gotujzwykopem #niepopularnaopinia #kciochpyta
Niestety dobra wołowina u nas jest piekielnie droga. Wczoraj chciałem kupić polędwicę wołową to zaśpiewali mi 90zł/kg i całą trzeba kupić. Między 1,5 a 2kg.
Najtaniej dojrzewajace kupic z beefmastera albo z sokolowa, ale nie jest to wolowina najwyzszej jakosci.
@berbell: nie od razu Rzym zbudowano. Obstawiam że właśnie to zawiodło, podczas gotowania trzeba być elastycznym i nie można podać tak o, dokładnego czasu smażenia mięsa...
1. Wyciągasz stek z opakowania na talerz i zostawiasz z 30 min żeby złapał temperaturę pokojową.
2. Osuszasz stek mocno ręcznikiem papierowym, lekko uderzasz kilka razy pięścią.
3. Smarujesz go lekko olejem z obu stron, oprószasz pieprzem.
4. Rozgrzewasz mocno patelnię bez żadnego tłuszczu, najlepiej patelnia z grubszym dnem (lepiej trzyma temperaturę).
5. Wrzucasz stek na gorącą patelnię i smażysz bez przykrycia, nie przejmuj się, że się lekko będzie kopcić ( ͡