Wpis z mikrobloga

@Thexil: Tak, teraz specjalnie zmniejszam, bo ostatnio dałem full rozdziałki to mirki wyciąnęły przypadkiem z kodu moje imię i nazwisko, a teraz piszę pehapowy backend więc wolę żeby haslo do mysqla zostalo tam gdzie jest, znajac moje roztrzepanie :P Moge na PW Ci dać fotki :)
  • Odpowiedz
@Smerda_Jajeczny: Co tu dużo mówić - zajebiście :) dzielę sobie IDE na 3 okienka i większość się mieści, 2 to już naprawdę spoko, na lapku podgląd strony, konsola. Przy projektowaniu schematu też super sprawa, przy pcb dzielę sobie na pół PCB/schemat i też gitarka :) Przy przeglądaniu neta się trochę marnuje. Do oglądania filmów super, bo 21:9 to proporcja kinowa i 95% produkcji jest właśnie w takiej rozdziałce. W 16:9
  • Odpowiedz
@Pawloo: usprawiedliwić się z "pracy" żeby pracować xd
Twoje wpisy dają mi chęć do pracy :-)

Już wybrałeś co zdajesz na maturze?
Jaką masz klawiaturę?
  • Odpowiedz
@Caishen: Tak się złożyło że jestem chory, zwolnienie lekarz bez problemu wypisał więc jak mam sporo czasu to zamiast marnować to powoli ogarniam sobie projekty :)

Logitech K740.

Co do przyszłości, w lipcu zaraz po 18 zamierzam otworzyć działalność i zatrudnić jakiegoś studenta za 3k co by że mnie połowę roboty zdjął, wziąłbym więcej zlecen, a potem to już wiadomo, rozkręcac jak się da. Myślę że przez te dwa lata
  • Odpowiedz