Wpis z mikrobloga

Bracia i siostry, jutro na uczelni na przypale albo wcale. Trzymajcie kciuki albo się pomódlcie, aby wykładowca miał litość. Fakt jest taki, że od jakiegoś już czasu z---------m na przeciwbólowych bo te guz, tóry ciągle rośnie, daje się we znaki coraz bardziej. I moja mózgownica naprawdę ciężko ogarnia rzeczywistość, a co dopiero mechanike, heh. Boli, nie śpię bo nie mogę, a i tak nauka nie idzie. C-----o. Musiałam się wyżalić i proszę o te kciuki i dobrą energię. Chcę już skończyć te studia i do cholery dać się pociąć i odpocząć. Niech już nie boli. Miłej nocy!
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piecia1337: No, cudem przepisuje zadania... I tak pale głupa ze on je wezmie i nie każe mi nic pisać, albo udam ze pisze a oddam to. Może sie w----i, nie wiem już nic.. z czego egzamin masz?
@phogel: Taki w---------y bolący w p----i, popularny na mirko rak, na onkologii nie chcieli rachunku z mikro niestety
  • Odpowiedz
@Naciass Mam dwa, zarządzanie i matematyka ubezpieczeń. Co do podkładów to kiedyś napisałem ich 10 z jednego egzaminu i... zapłaciłem 800 pln za pościg ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@piecia1337: o tak, ciesze sie bardzo, tylko musze wybłagać litość i boje sie, bo wykladowca jest nieprzewidywalny mocno. nigdy wiecej studiow, swoje dziecko ucze ze nie mozna miec spiny w szkole.
  • Odpowiedz
@Naciass: mam tylko nadzieje, ze masz juz prace i nie w branzy mechanicznej, albo bedziesz siedziec gdzies gdzie ta wiedza nie bedzie potrzebna.
Bo potem przychodza takie smieszki studenty, co podklady szly na egzaminach, a na ustny byl gajer i wczorajszy kac morderca. I sie okazuje ze jeden z drugim ma problem ze zrozumieniem jak dziala przekladnia i czemu cos sie ma przesuwac a sie nie przesuwa.
I wez rob
  • Odpowiedz