Wpis z mikrobloga

#krakow

Opowieści o których dowiadywałem się z internetu (wypoku) stały się rzeczywistością.... Od roku parkuje w krk na jednym osiedlu na innych blachach niż KR i dziś rano zbierałem lusterko.... Mam cichą nadzieję, że to tylko pijaczek chciał podtrzymać pion bo cała szyba wyciapana...

Chwalę się czy się żalę? Raczej to drugie... bo jak zrobił to "prawilny" obrońca miejsc parkingowych to bym mu.... możecie sobie dośpiewać resztę
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Serv_HVAC: no jak masz blachy spoza Krakowa to możesz się zacząć przyzwyczajac do takich zachowan jak urywanie lusterek, rysowanie drzwi kluczem, spusczanie powietrza z opon itp.
  • Odpowiedz
@amam: nie ma co, ja jednak jestem tej myśli, że ktoś pijany to zrobił bo lusterko zostawiłem złożone, a po urwaniu było tak położone, że się kapnąłem jak je dopiero złapałem, żeby rozłożyć, ale może się tylko łudzę :D
  • Odpowiedz
@gurken: nie musisz.
@amam: @Serv_HVAC: dokładnie tak jak poprzednicy, podpisujesz w urzędzie, że jesteś mieszkańcem Krakowa i dostajesz blachy KR, nie pokazywałem żadnej umowy najmu ani nic, mogłem podać dowolny adres (tylko problem jak by mi mandaty na takowy przysyłali).
  • Odpowiedz
@44zw: Dla mnie jest tylko ten problem, że różnica w OC dla moich blach a KRów to 300zł - w Krakowie wychodzi drożej. I jeszcze zwyżki z racji wieku. Ale zdaję sobię sprawę z tego że długoterminowo to może być dobra inwestycja.
  • Odpowiedz