Aktywne Wpisy
Infiniti46 +5
Kojarzycie agaistary tiktokerow? Jest to Polka blondynka i Włoch, nagrywali jakieś durne tiktoki, ona na instagramie nazywa się Aga in Milan i wgl udawała wielka Włoszkę, ze makarony i pizza itd.
Sen się skończył bo ten Włoch z nią zerwał i miał już jak zrywał nowa dziewczynę. Wyjechał do Włoch, do siebie. Powiedział, ze bycie osoba publiczna to nie dla niego.
A Polka jak to Polka, dalej musi szukać księcia albo upaść
Sen się skończył bo ten Włoch z nią zerwał i miał już jak zrywał nowa dziewczynę. Wyjechał do Włoch, do siebie. Powiedział, ze bycie osoba publiczna to nie dla niego.
A Polka jak to Polka, dalej musi szukać księcia albo upaść
rybsonk +19
Pamięta ktoś jeszcze o teleturnieju Szalone Liczby? Ja do dziś pamiętam nawet prowadzących Darię Tąfrankowską i Januarego Brunera xD
http://quiz.cytatybiblijne.pl/
#biblia #kosciol #test
Cóż. Twój wynik nie jest zbyt wysoki. I Ty siebie nazywasz katolikiem?
Bo wynik masz jak ateista.
Prawidłowa odpowiedź: Nie
*Zdarzyło się, że grzebiący człowieka ujrzeli jeden oddział [nieprzyjacielski]. Wrzucili więc tego człowieka do grobu Elizeusza i oddalili się. Człowiek ten dotknął kości Elizeusza, ożył i stanął na nogi*.
-- 2 Krl 13, 21
Ożył, nie zmartwychwstał. Jak ktoś nie w temacie, to istotna różnica.
Prawidłowa odpowiedź: Tak, muszą
*Zaprawdę. bowiem powiadam wam: Dopóki niebo i ziemia nie przeminą, ani jedna jota, ani jedna kreska nie zmieni się w Prawie, aż się wszystko spełni. Ktokolwiek więc zniósłby jedno z tych przykazań, choćby najmniejszych, i uczyłby tak ludzi, ten będzie najmniejszy w królestwie niebieskim. A kto je wypełnia i uczy wypełniać, ten będzie wielki w królestwie niebieskim."*
-- Mt 5, 18-19
Jestem złym katolikiem bo nie wiem czy Maria Magdalena Jezusa spotkała w grobie, przed grobem, w progu czy w pralni. Dlatego testy są do bani, choćby taka matura, która nie wiadomo co mierzy (bo z pewnością ani wiedzę, ani intelektualną rzutkość).