Aktywne Wpisy
AjaxAmsterdamNL +11
Mirki z tagu #elektryka, jak to sensownie połączyć? Żonie się lampa znudziła i zamówiła inna i wygląda to tak, foto lampy w komentarzu
marcpol +229
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach, czyli działalność gospodarcza prowadzona w niezmienionej formie opodatkowania w roku 2022 i 2023. Założono jedną osobę w gospodarstwie domowym, 20% wkładu własnego i brak jakichkolwiek zobowiązań.
W przypadku podatku liniowego podstawą do obliczania zdolności są przychody i koszty uzyskania przychodów, banki na tej podstawie samodzielnie
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach, czyli działalność gospodarcza prowadzona w niezmienionej formie opodatkowania w roku 2022 i 2023. Założono jedną osobę w gospodarstwie domowym, 20% wkładu własnego i brak jakichkolwiek zobowiązań.
W przypadku podatku liniowego podstawą do obliczania zdolności są przychody i koszty uzyskania przychodów, banki na tej podstawie samodzielnie
Na chwilę obecną mój sportowy tydzień wygląda nastepujaco:
- poniedzialek: basen
- wtorek: piłka nożna
- sroda: basen
- czwartek: piłka nożna
- piatek: basen
- sobota: odpoczynek, w sezonie mecz piłki nożnej
- niedziela: j.w. (mecz albo w sobotę albo w niedzielę, jeden dzień w weekendzie mam zawsze wolny).
Wszystkie zajęcia (oprócz meczy, które są popołudniu) odbywają się wieczorem.
Chciałem włączyć do form ruchu trochę treningu siłowego, odkurzylem w piwnicy laweczke i hantle.
Jak radzicie poukładać tydzień, żeby było to wszystko z głową? Z basenu mogę zrezygnować/zmniejszyć ilość ewentualnie.
#mirkokoksy #silownia
Dietę już poprawiłem, widać pierwsze efekty.
Co do redukcji - planowałem na początku połączyć 5x5 z jakimś kardio.
mysle, ze przy takim tygodniu split nie ma wiekszego sensu - lepsze efekty osiagniesz przez fbw/stronglifts chociaz na nogach skupialbym sie w piatek wieczorem/sobote rano
@Karoleer: Zgadza się, zauważyłem że dieta "żryj połowę" się nie sprawdza.
Taki plan przyjmę.
Dzięki za udzieloną pomoc!