lechwalesa lechwalesa 18.01.2016, 14:56:30 7 @lechwalesa: Wyszkowski jak widać przegrał wszystkie możliwe procesy pomawiając mnie o agenturalność , Musi przeprosić publicznie i za każdorazowe pomówienie będzie podobnie .Ci od gniotów książkowych podobnie .Pracownicy Państwowych instytucji muszą szanować prawo i wyroki sądowe . Pobierz źródło: comment_dgPHWjHqnFX98x1yY2MWJx0rhfq8wL5l.jpg Aditor s3ba11 Naruto_FUN_PL Pol345 kwinto91 +2 innych
andrzej-milewski-14 andrzej-milewski-14 18.01.2016, 19:23:53 8 @lechwalesa: Panie Lechu opublikował Pan pozew o zapłatę, którą sprawę Pan przegrał.Mógłby Pan opublikować coś innego? GoraluCzyCiNieZal1 nawrocony_leming konto usunięte konto usunięte konto usunięte +3 innych
lechwalesa lechwalesa 21.01.2016, 10:17:10 3 @andrzej-milewski-14: Opublikowałem dlatego byś zobaczył Sam jak bezczelnie kłamie Wyszkowsku podając że wygrał Sprawę o pomówienie o agenturalność .Wygrał nie ze mną ,a z TVN i wygrał tylko nieprecyzyjne wykonanie wyroku . Naruto_FUN_PL Opipramoli_dihydrochloridum MojaMatka
gerd345 gerd345 24.01.2016, 16:45:17 0 @lechwalesa: http://wpolityce.pl/polityka/217248-wyszkowski-wygral-z-walesa-po-9-latach-sprawiedliwosci-stalo-sie-zadosc
MojaMatka MojaMatka 28.01.2016, 13:59:45 0 @lechwalesa: Czy mógłby pan także nakazać przeprosić wszystkim tutaj, którzy nie wierzyli w pańską niewinność panie Wałęsa?
Wyszkowski jak widać przegrał wszystkie możliwe procesy pomawiając mnie o agenturalność ,
Musi przeprosić publicznie i za każdorazowe pomówienie będzie podobnie .
Ci od gniotów książkowych podobnie .
Pracownicy Państwowych instytucji muszą szanować prawo i wyroki sądowe .
Komentarz usunięty przez moderatora
Mógłby Pan opublikować coś innego?
Opublikowałem dlatego byś zobaczył Sam jak bezczelnie kłamie Wyszkowsku podając że wygrał Sprawę o pomówienie o agenturalność .Wygrał nie ze mną ,a z TVN i wygrał tylko nieprecyzyjne wykonanie wyroku .