Wpis z mikrobloga

Bardzo rzadka okazja dla #krakow
Będę jutro u Was i tak się składa, że nigdy nie jadłem u Was #burgery

Gdzie macie najlepsze burgery? Ale takie NAJLEPSZE z najlepszych.
Mile widziane dodatki: do wyboru ciemna bułka, belgijskie frytki, colesław.

Fajnie, gdyby lokalizacja była w miarę niedaleko od dworca głównego.

Aktualne moje TOP burgerów w Polsce:
1. Burger Store - Rzeszów
2. Barn Burger - Warszawa
3. Food Patrol - Poznań
4. Bro Burgers - Szczecin
5. Stół i Wół - Lublin
6. Rarytas - Mordor
7. Ugryź Przegryź Bistro - Lublin
8. Pasibus - Wrocław
9. MAD MICK - Katowice
10. SurfBurger - Gdańsk
D3lt4 - Bardzo rzadka okazja dla #krakow 
Będę jutro u Was i tak się składa, że nigd...

źródło: comment_xPvGATY3cL80TeW0DYNwjic6CraOqMLM.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
@typowytypek: odwracam dołem do gór i gryzę z różnych stron ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak coś pospada, to od tego są ręce, żeby ich użyć. Dużo frajdy, tylko później koniecznie trzeba dobrze umyć.
  • Odpowiedz
@D3lt4: Cumplu to śmigaj do Moa, jest dobrze, chociaż mam wrażenie, że im porcje zmalały (przynajmniej frytek). Dla mnie absolute 1st place to Barn burger i ich Dirty Harry, w życiu lepszego burgera nie jadłem.
A przez Rzeszów też czasem jeżdżę, więc odwiedzę ten Burger Store.
  • Odpowiedz
@D3lt4: Beer House czy jakoś tak... Na floriańskiej chyba? Byłem, jadłem, burger był ok a i kelnerki niczego sobie ;)

A do grubej buły muszę zajrzeć koniecznie następnym razem :)
  • Odpowiedz
@D3lt4: ogólnie nie rzucił mnie na kolana. Było ok, ale bez szału, takie zwykłe 5/10. Moa burger jest ok, w Ed Redzie jest chyba tylko jeden burger, ale też spoko, natomiast inne rzeczy bardzo polecam :). Ogólnie dla mnie najważniejsze jest w burgerze mięso a co za tym idzie wszędzie tam gdzie jest mięso gites to dla mnie burger jest wporzo.
  • Odpowiedz
@D3lt4: w Rzeszowie nie wiem co lepsze bo niestety tylko tam jadłem burgery (i nigdy więcej). Ogólnie to sytuacja jest podobna jak z kebabami u Szwagra - PR przegania realia, czyli wszyscy "hurr durr idź tam jest zajebiście" po czym zderzasz się z #!$%@?ą rzeczywistością, że to po prostu #!$%@? lokalizacja do jedzenia czegokolwiek. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

A co było źle w Burger Store? W sumie
  • Odpowiedz