Wpis z mikrobloga

Wygrywał, było tak blisko. Szkoda, bo teraz moze długo nie miec walki o majstra. 8 rund równego bicia z przewaga Polaka. Bardzo szkoda, ze sie nadział na ten potężny cios Wildera. Wielki kij w dupe dla piwnicznych hejterow, którzy jedynie w życiu wyłapali płaska od matki za pyskówkę. #boks
  • 37
@grave: bez przesady z ta przewaga,choxiaz ja dopiero od 3 rundy wlaczylem.
Szpila kolo 6 rundy przyjal jeszcze cos na prawe oko (rozciecie) no i ta prowadzaca reka w dole...
Wilder nienaruszony,garda swietna, o prawej rece nie zapomnial ani razu praktycznie ( w tej czesci co widzialem).
Ja obstawialem ze Szpila przeboksuje max 4 rundy,takze i tak brawo ze tyle wytrzymal z poteznym bokserem.
@Daimosu: Rzeczywistość jest taka, że Szpilka nie mógł mu zagrozić przez różnice w zasięgu, ale mimo wszystko Wilder również nie pokazał nic wielkiego, w starciu z chociażby fury już nie będzie tak kolorowo.
@jansek: Wlasnie te 3 pierwsze rundy były minimalnie dla Szpilki, świetny balans, świetna szybkość, Wilder nie oferował nic w zamian za to swietnie sie bronił. Rozcięcie było spowodowane zderzeniem głowami
@death070: to nie oglądaj i nie komentuj skoro masz byc nieobiektywny, oglądaj sobie skoki narciarskie albo snooker tam raczej nie trafisz na kryminalistow
@toworel:

@death070:

@Shin: z całym szacunkiem do tych sędziów, moge byc troche nieobiektywny, ale wg mnie te oceny sa z #!$%@? wyssane, gdzie ta przewaga tylu pkt po stronie Wildera? #!$%@? wie czym wie sugerowali