Aktywne Wpisy
cocojambo210 +89
To już tydzień jak nie pije (。◕‿‿◕。)
Castellano +32
afery nowego rządu:
-27 ministrów, a nie jak pis 20,
-Marcin Józefaciuk, zwolennik świeckiego państwa poszedł zapalić żydowskie świeczki w ramach solidarności,
-Hołownia kiedyś coś tam napisał o krzyżu,
-Scheuring-Wielgus mówiła, że na studiach buntowała się przeciw komunistom.
A ja oczekiwałem wałków na 70 milionów złotych, wielkich afer przynajmniej raz w tygodniu i plucia wyborcom w twarz...
#sejm #polityka
-27 ministrów, a nie jak pis 20,
-Marcin Józefaciuk, zwolennik świeckiego państwa poszedł zapalić żydowskie świeczki w ramach solidarności,
-Hołownia kiedyś coś tam napisał o krzyżu,
-Scheuring-Wielgus mówiła, że na studiach buntowała się przeciw komunistom.
A ja oczekiwałem wałków na 70 milionów złotych, wielkich afer przynajmniej raz w tygodniu i plucia wyborcom w twarz...
#sejm #polityka
Darmowe klucze steam do:
Wszystko co musicie zrobić to zarejestrować się tutaj
http://www.microids.com/EN/microids-club
Używając tymczasowego emaila:
http://www.yopmail.com/pl/email-generator.php
Po rejestracji automatycznie nas loguje, następnie klikamy (PLAY) z prawej strony ekranu.
Dostajemy 5 kart, co kilka wypadają klucze do gier opisane które przychodzą na naszego tymczasowego maila skąd mozemy je skopiować do Steama.
Wykorzystujemy te pięc kart, następnie wylogowywujemy się i powtarzamy procedurę już na innym tymczasowym emailu. I tak do skutku.
Wczoraj zdobyłem tak 12 gier w które prawdopodobnie nigdy nie zagram, ale zwiększają wartość konta na SteamCompanion.
Jako dowód ze działa screen.
#cebuladeals #zadarmo #steamgifts #steam #rozdajo #rozdajosteam #rozdajozadarmo
gry wypadają niezależnie od tego co masz na dole, tych niby kart które trzeba kompletować.
Ogólnie jak podłączysz konto steam do jednego z Twoich kont na stronie, za każdą ich grę dostaniesz po 300 punktów, czyli ja na przykład zaczęłam od podstawowych 500pkt, wylosowałam dwie gry i po jakimś czasie dodawało mi po 600+ punktów. :P
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
NOCHANCE
zamist losować bezpośrednio przez stronę.