@Sondokan: Polecam pastę z makreli wędzonej. Dodajesz do niej jajka ugotowane, ogórki kiszone, pomidora (ale najlepszy taki polny, a nie ten szajs co teraz jest), szczypiorek i majonez.
@Sondokan: tylko wyobraznia cie ogranicza. Upieczona papryka lub baklazan bez skory plus przyprawy. Zielony groszek plus przyprawy, tak samo czerwona fasola, tak samo soczewica. Zblendowane maja fajna strukture i ja np. Dodaje same przyprawy. Z kolei ugotowany brokul blenduje albo z kozim serem lub serem feta i pestkami slonecznika, kalafior mieszam z suszonymi pomidorami i pietruszka. Plus rzecz jasna przyprawy, papryka, czosnek, czosnek niedzwiedzi, galka muszkatołowa Acha, kocham czarnuszke w pascie
Z kolei ugotowany brokul blenduje albo z kozim serem lub serem feta i pestkami slonecznika, kalafior mieszam z suszonymi pomidorami i pietruszka. Plus rzecz jasna przyprawy, papryka, czosnek, czosnek niedzwiedzi, galka muszkatołowa
Acha, kocham czarnuszke w pascie