Aktywne Wpisy
Tęsknicie czasem za pierwszymi, niewinnymi miłościami? Ja czasem tęsknie za Adasiem z podstawówki, co mi mówił ładnie cześć i odprowadzał do szkoły.
Teraz robi czasem biznesy z moim ojcem i się boję, że go spotkam w końcu i umrę ze wstydu.
Teraz robi czasem biznesy z moim ojcem i się boję, że go spotkam w końcu i umrę ze wstydu.
drivent +12
#oswiadczenie #takaprawda #palenie
@Creder: Większosć palaczy pewnie zaczyna w gimbazie bo bunt tak bardzo i trzeba zaimponować kolegom z klasy tak bardzo. ( ͡° ͜ʖ ͡°) To że tylu ludzi pali nie znaczy że są jakieś plusy, wielu mówi że palenie odstresowuje, ale to odstresowywanie to w 90% zaspokajanie głodu nikotynowego...
@Oinizrum: Owszem.
@marsellus1: nie :) 1:0
@marsellus1: W gimbazie przynajmniej mógłbyś się usprawiedliwiać głupotą wynikającą z wieku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
większość ≠ wszyscy
@niech_ktos: jest jeden - można wtedy rzucać palenie, a to bardzo dobry ruch, przestaje się śmierdzieć, poprawia zdrowie i w ogóle, do tego można przecież rzucać wielokrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marsellus1: dobre chociaż to. Jeszcze prośba, nie pal idąc miastem, bo ci z tyłu nie zawsze mają ochotę wdychać dym ;)
@Oinizrum: Prawdopodobnie tak .. jezeli bedzie gorzej ze zdrowiem albo cokolwiek innego. Roznie w zyciu bywa. Raz juz rzucilem na niecaly miesiac bo sie balem o zdrowie i czekalem na wyniki. Jak wyszlo, ze jest ok to znowu zaczalem fajczyc. Z motywacja nie mam