@M4h00n: inteligentny (~wymóg zawodu), dobrze zarabiający i zadbany gość (pieniądze => zadbanie, tak to wygląda najczęściej), lepiej szukać dalej ( ͡º͜ʖ͡º)
@NoMercyIncluded: dobrze zarabia - zadbanie - to by się zgadzało, ale nie zapominaj, że wyższy współczynnik ma "informatyk" niż "dobrze zarabia", więc jest odwrotnie :D
@Mruvek: śmieszki na bok, znam sporadyczne przypadki zaniedbanych programistów, pewnie podobnie jest w całej branży. Nawet w małych firmach, gdzie prezencja jest kompletnie nieistotna i praktycznie nie ma kobiet, które "łagodziłyby obyczaje", widać, że to pewna elita społeczeństwa.
@NoMercyIncluded: może i pieniądze faktycznie coś zmieniają (patrz feuer ( ͡°͜ʖ͡°) ) ale studiowałem informatykę i niestety muszę potwierdzić. Żeby dobrze wyglądać trzeba przede wszystkim chcieć, a część osób ma to w dupie - jasne, tak jest w każdej grupie prawie, ale tutaj odsetek jest zdecydowanie większy :D Pewnie co innego jak się pracuje i jest starszym.
@Mruvek: ej ej, oceniasz po studenckich czasach? W takim razie jestem wiecznie zapuszczonym, niewyspanym i niedożywionym cieniem człowieka z sianem w głowie, bo tak to wyglądało u mnie (a byłem dość niechlubnym wyjątkiem na roku, może z 10% było takich osób, trochę naciągając, bo jednak nawet większość leserów starała się zachować jakieś pozory). Szczerze mówiąc dopiero pójście do pracy zmusiło mnie do względnego ogarnięcia i spodobało mi się to.
#tinder #pdk #heheszki #informatycy
@Aerials: Tak byś mu napisała i żylibyście długo i szczęśliwie( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora