Aktywne Wpisy
UnitrA +118
Za każdym razem gdy na autostradzie są trzy pasy
Jak mnie to irytuje, zara nie wyczymie
(╯°□°)╯︵ ┻━┻(╯°□°)╯︵ ┻━┻
P.S. z tyłu taki sam widok co najmniej kilometr, tylko ja na prawym, samotny jeździec xDD
#patologiazewsi
#polskiedrogi
#motoryzacja
Jak mnie to irytuje, zara nie wyczymie
(╯°□°)╯︵ ┻━┻(╯°□°)╯︵ ┻━┻
P.S. z tyłu taki sam widok co najmniej kilometr, tylko ja na prawym, samotny jeździec xDD
#patologiazewsi
#polskiedrogi
#motoryzacja
źródło: temp_file4112092490719980376
Pobierz
TgcRap4 +32

Od paru dni, po podłaczeniu do sieci wi-fi wyskakuje to. Na wszystkich innych urzadzeniach internet działa, LTE takze dziala na telefonie. Nie pomogł restart telefonu, reset połączenia. COROBIC.exe
źródło: comment_NFhAkfN4VdV1npgyNs7dgXTzdjslZEZL.jpg
Pobierzwpisujesz w przeglądarkę:
192.168.0.1
login:admin
hasło:admin (albo puste, albo password)
i sprawdzasz
Inne usługi nie mają kłopotów?
@tym3k: może ktoś Ci się włamał do routera i podmienił SSID ze swoim? Albo założył Ci tunel?
@jack-lumberjack: wątpie. wspollokatorom dziala wszystko normalnie i na telefonach i na laptopach.
a co do ostatniego komentarza to nie, nic nie działało.
To może coś jest z oprogramowaniem routera skoro po zerwaniu połączenia i później ponownym nawiązaniu zaczął trasować połączenia między smartfonem a internetem(siecią WAN).
Może trzeba by ogarnąć aktualizację firmware routera lub alternatywne oprogramowanie w nadzei że tam wszystko w porządku działa.
Router cisco epc3928, siec multimedia.
To mi wygląda że połączenie wygląda tak:
smart <=====> D-Link <=====> Cisco <=====> ISP(WAN/Internet)Na moje to tutaj D-Link tutaj bruździ, bo to on zgłasza że strona nie jest osiągalna.
Z tego co się pobieżnie orientuję, to nie ma na niego OpenWRT, DD-WRT czy Tomato.
Jak chodzi o fabryczny firmware, to trzeba zwrócić uwagę na to czy to Rev A czy Rev B. Poza tym aktualizację lepiej robić po kablu(skrętce).
Niech może ogarnie ustawienia routera. Wpierw niech się upewni że router ma połączenie z routerem Cisco.
Problem ze skrętkami jest taki że do sieci 100Base-T(X) czy 1000Base-T(X)
Co do zwyczajnych routerów bez modemów (tylko z portem WAN i dodatkowo USB, eSATA, co tam