Wpis z mikrobloga

@kamdz: A bo mnie taka hipokryzja administracji denerwuje. Zastanawiam się tylko, czy to jest oficjalna wersja czy tylko jednego moderatora. Ale odpowiedź w stylu- "to nasza sprawa, nie interesuj się" jest zaprzeczeniem idei całego serwisu.

Swoją drogą mam prośbę- jak już ten dodatek ogarniesz dałbyś mi znać? Nie chciałbym go przegapić.
@domofon: jest już na wykończeniu, jutro go wrzucę jako znalezisko "z małym apelem", mam nadzieję że zobaczysz go na głównej, jak nie to dam znać na mb ;)
@domofon: łe tam, w ogóle jest o co się rzucać? Wszyscy wszystko wiedzą, a czy zasłużył na bana, raczej wątpię, najpierw gadanie, że admini nie powinni dawać permów, a teraz, perm i już, luz, kiedyś przecież jak ktoś dostawał bana, zakładał konto z jedynką i wcale się nie chował że to on, tylko był grzeczny i już, a teraz ekipa psychologów rozszyfrowuje i zgłasza zielone nicki, normalnie nie mogę z tym
@FranekSztajn: Ale w tym całe sedno problemu. Nie wiem czy czytałeś co tam pisałem do Elfik czy nie- to my tworzymy ten serwis. Tak twierdzi administracja, nikt sobie tego nie wymyślił. Więc jak jest? Wtedy kiedy wygodnie to użytkownicy, ale wtedy kiedy nie to już tylko Oni? Ja nie mam z tym problemu. Mam problem z hipokryzją. Niech napiszą oficjalną zmianę stanowiska na "Wykop to portal tworzony przez administrację, a jak
@rozszpunka: Ale mnie nie chodzi o bana czy nie bana. Chodzi o ogólna zasadę dotycząca wielu kwestii- solarisa, grycanek itp. Niby tworzymy serwis, ale gdy oczekujemy poważnego traktowania (czyt. dostępu do informacji) jesteśmy olewani.
@domofon: No nie widziałam w Twojej wypowiedzi solarisa czy grycanek tylko dyskusję o red, wiesz no, każda sytuacja na pewno jest odmienna, a wydaje mi się, że administracja i tak większość roszczeń olewa, a reaguje wtedy kiedy musi, przykro, ale wiedza dlaczego tak, a nie inaczej nie jest raczej dla nas, dam sobie rękę uciąć, że oni nie robią tego hop siup, tylko wiedzą co mogą, a czego nie mogą, pewnie
@Ryu: No i cały wykop się sobie z niego śmieje, za wykopywanie sobie znalezisk dostał ostrzeżenie, przestał to robić i sobie jest - obiektem żartów i kpin:P czy to powód do bana? nie wiem, ja mam takie, a nie inne podejście i nie wymagam by inni też takie mieli, ale wydaje mi się, że więcej luzu nie zaszkodzi nawet przy wyjaśnianiu tych poważniejszych spraw:)

A i jeszcze dodam, że ciekawym zjawiskiem
@domofon: @Ryu: @rozszpunka: no nie mówcie że Reddig i Reddigowa to ta sama osoba, wybaczcie moją ignorancje ale nie siedzę zazwyczaj na MB i generalnie mało na wykopie... Jeśli tak to to jest kurde chore... Na początku wypowiedź kubatre a teraz to... chyba nie chce już więcej zaglądać na MB... Ale są na to jakieś dowody? W jakim celu gość zakładał by sobie multi skoro był w czubie rankingu?
@rozszpunka: To ciekawe, że osoby, które kiedyś dostały perma, dzisiaj dalej działają sobie z 1, jakby nigdy nic. Skoro zmienił się polityka, to powinni to jakoś naprawić. Nie to, żeby mi przeszkadzali Ci użytkownicy, ale jakaś sprawiedliwość być powinna. ;p