Wpis z mikrobloga

Mirki, jaką sieć mobilną polecacie? Za dużych wymagań nie mam, byleby nie mieli tak c------j polityki jak #plusgsm. Z cyklu brak SMSa o zakończonej taryfie i 200 zł buchnięte z konta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Play, Plush? Co jest teraz na topie? Może być abo, może być na kartę. Byleby dało się numer przenieść. (Szkoda stracić 10-letni numer. :> Swoją drogą Plus fajnie traktuje stałych klientów, ale to mniejsza bo mnie jeszcze pozwą.) Jakieś pomysły?
#gsm #siecikomorkowe #operatorzykomorkowi #play #plus #plush #heyah (<- ktoś to obserwuje to wołam.)
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OrangeEkspert: O co chodzi z nielimitowanymi rozmowami i nielimitowanymi minutami? W jednym planie są nielimitowane rozmowy do Orange i nielimitowane minuty do wszystkich sieci. W innym planie są nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci. Co to za różnica?
  • Odpowiedz
@Drakalen:W ofercie bez telefonu za 19.99zł masz Rozmowy w sieci komórkowej Orange Nielimitowane oraz Rozmowy/SMS-y do wszystkich sieci komórkowych za 99gr dziennie oraz Rozmowy na numery stacjonarne za 99gr dziennie.
Natomiast płacąc za abonament 29.99zł otrzymasz nielimitowane SMS oraz połączenia do wszystkich sieci komórkowych.
  • Odpowiedz
Kolejno bez telefonu 29,99 zł i z telefonem 49,99 zł. Więc myślałem, że bez telefonu jakieś dodatkowe opłaty za rozmowy. (Nie licząc 99 gr. dziennie w ofercie za 19,99 zł. bo to akurat bardzo jasne.)
  • Odpowiedz