Aktywne Wpisy

Mr_Kicius +1361
Długopis podpisał, Co za masakra.... Do ostatniej chwili łudziłem się, że pajac to wyśle do "Trybunału", a tamci wsadzą to do zamrażarki. Ale nie.
No i retoryka oczywiście pod Zachód - to będzie walka z rosyjskimi wpływami, etc. etc. Długopis może zapomnieć chyba o wszelkiej karierze za granicą, jak tylko Pisiory zaczną polowanie na demokratyczną opozycję, na dziennikarzy, profesorów, itd. Każdy może być agentem, prawda?
1. Komisja, od której decyzji nie ma
No i retoryka oczywiście pod Zachód - to będzie walka z rosyjskimi wpływami, etc. etc. Długopis może zapomnieć chyba o wszelkiej karierze za granicą, jak tylko Pisiory zaczną polowanie na demokratyczną opozycję, na dziennikarzy, profesorów, itd. Każdy może być agentem, prawda?
1. Komisja, od której decyzji nie ma

Norbercikk +565
Apeluje.
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że

Im trzeba zbić prawie 100 hp żeby ich wycisnąć. Przed chwilą zjechałem go do 7 hp, po czym wyleczył się do 30. Myślę sobie, dam radę. Mam przewagę na boardzie, a skoro ma Reno to znaczy, że nie ma pewnie jakiegoś uber combo. No to jedziemy. HP mu spada co turę. Czyszczę board z jego śmieci i dalej cisnę po twarzy. Kiedy mam go już w zasięgu ręki (w okolicy 10 hp) znowu się leczy - Brann Bronzebeard + Healbot. No rzesz #!$%@? mać... Ale ja się nie poddaję. Dalej go biję, hp mu spada, ale kiedy zaczynam znowu ściągać go do magicznego 10 hp, to oczywiście wyskakuje z Molten Giantem + jakimś innym dużym minionem i obowiązkowy Obrońca Anusa pomiędzy nich... Mnie się już karty pokończyły oczywiście, no bo przecież ile można razy można komuś zbić prawie 30 hp? Wychodzę... To jest dopiero rak...
#hearthstone #gorzkiezale #renolockcwel
Komentarz usunięty przez moderatora
HEAL IS CHEAT DURR
@kulaty:
no tylko że w reno masz 30 różnych kart co nieco osłabia deck, w przeciwieństwie do 14 dubli i np 2 legendarek
Reno jest ok, po prostu trzeba go zrzucić do pewnej wartości gdzie jeszcze będzie miał wątpliwości co do rzucania reno i później go zburstować. A po za tym nie zawsze te heale się da wyciągnąć szybko, combo drut nadal ma dobry matchup z reno
To nie jest poziom