Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +263
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
#duplikat #abw
Bo szefów tego portalu nie interesują stare artykuły, ani duplikaty, dla nich najlepiej jakby wykopywane były wszystkie spamerskie domeny, które płacą tutaj za promocję (jak rmf24.pl - link, który zgłosiłem jako duplikat).
Bankier zresztą też. Popatrz na wykop szerzej, to portal dla 24 godzinnych newsów i ponad 1/3 artykułów z głównej dziwnym trafem pochodzi z domen reklamodawców wykopu.
Mam nadzieję, że nie pogniewasz się, ze zakopanie Twojego znaleziska :) Dodaj powiązane w tym pierwszym, bo w Twoim przynajmniej jest trochę tekstu. Aż dziwne, że tyle wykopów zebrała okładka jpg w niskiej rozdzielczości i płatny artykuł z powiązanych (zapłać, żeby