Wpis z mikrobloga

@Spajkuss: @Shodan56: @przemek6085: @strawberian: @galaxypx: @Stitch: @programistalvlhard: @lsrrdc:
Wołam tych od wpisu o najtdrajwie

Moje wypociny na temat Lancii Ypsilon S Momo Design na łamach Autowizja.pl (nie taguję, bo nie chcę psuć @pussyrider wyglądu tagu ;)

Nie ukrywam, że ostatnio większą uwagę kładę na zdjęcia więc chętnie przyjąłbym od Was jakieś uwagi na ich temat - co się podoba, co się nie podoba :) każda uwaga się przyda :) Z tego powodu pozwolę sobie również zawołać @Dziekan5, oraz @kuraku, gdyż często wzoruję się również na waszej twórczości :)

Pobierz
źródło: comment_lIhsUHxRXAxWouhO0LyvvJ3SVtQiOtww.jpg
  • 5
@Spajkuss: Nie było tak źle, chociaż ze względu na moją tendencję do trzymania obu rąk na kierownicy w układzie pomiędzy 9:15 a 10:10 trochę sobie zasłaniałem prawą dłonią prędkościomierz. Mimo to czułem się nieco inaczej, zwłaszcza gdy wieczorem było ciemno za kierownicą ;)
@kuraku: Nawet nie sądziłem że tak przyjemnie wyjdą zdjęcia z tego miejsca więc tylko zrobiłem je na uzupełnienie sesji ;) poza tym ostatnio rzadko można było trafić ten parking przed budynkiem żeby był pusty (często przeszkadzał dostawczak) ale chetnie jeszcze skorzystam z tego miejsca jako tła :)