Wpis z mikrobloga

@ewridejhardtrajning: Nie o to mi chodziło. Miałem GTA 5 w które sobie grałem rok temu. Dziś włączyłem znowu konsole, żeby sobie znów pograć i okazało się, że aby wlączyć GTA 5 muszę "aktywować system". Wszedlem w opcje konta i po kliknięciu aktywuj system wyskoczyl błąd, że nie mogę aktywować konsoli, bo jest już aktywowana na 2 innych konsolach (co stalo się jak już mówilem bez mojej zgody). Nie mogę dezaktywować systemów
Pobierz N.....3 - @ewridejhardtrajning: Nie o to mi chodziło. Miałem GTA 5 w które sobie grał...
źródło: comment_zDssNRAz2hNhRmI1mMta93vONdO2agNr.jpg
@merho: Mam tylko ps3 i nigdy konto nie bylo na nim aktywowane, bo gdy konsola była ostatni raz używana nie było to wymagane.. Nie mogę dezaktywować żadnych kont, swojego też nie bo nie zdązyłem go aktywować przed tymi złodziejami.
@Nocnik123: miałem to samo, aktywowaną tylko jedną konsolę a jakby dwie, zmieniłem hasło, przeczekałem pół roku, zdezaktywowałem je zdalnie przez stronę, aktywowałem jedną i mam aktywowane dwie, nie wiem skąd znowu wzięła się ta druga. Także nie jesteś Mirku sam, Sony coś #!$%@?. Daj znać, jak postępy. Do Sony nie dzwoniłem, pisałem do supportu i nic nie zrobili, kazali ręcznie dezaktywować albo czekać i przez stronę znowu.