Wpis z mikrobloga

#ps4
#psplus
jaki jest sens kupowania psplus na miesiac,trzy,albo rok (tutaj niby najbardziej oplacalne czyli 200zl)
skoro mozna kupic kod 14 dniowy na allegro za 3zł? tak wiem, to konta, ale mozemy grac na swoim głównym, a po 14 dniach usunac te kupione

moze ktos zapyta - przeciez to trialowe kody za friko na 14 dni kazdy moze je sobie generowac
- tak, ale jest pewnie ograniczenie na jedna konsole (kilkadziesiat kont) wiec lepiej sie nie bawic, 3zl to i tak mala kwota, a na rok wychodzi 72zł
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

moze ktos zapyta - przeciez to trialowe kody za friko na 14 dni kazdy moze je sobie generowac

- tak, ale jest pewnie ograniczenie na jedna konsole (kilkadziesiat kont) wiec lepiej sie nie bawic, 3zl

@kisielstudze: serio płacisz za to 3 zł? Ty, to ja ci to ogarnę za 2,80 zł i jeszcze ci tam ps now aktywuję i co tam tylko zechcesz z darmowych rzeczy ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@kisielstudze: ty się może sugerujesz np. netflixem gdzie podanie karty kredytowej jest zabezpieczeniem przez ciągłym braniem triali, ale Sony to nie jest firma która działa sensownie, tam dodanie karty nic nie zmienia
  • Odpowiedz
trzeba podawac karte w innych regionach

@kisielstudze: sprawdziłem, masz rację, w Japonii nie trzeba było, a teraz patrzę to triale tam zniknęły zupełnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale w kwestii braku limitu nie zmieniam zdania
  • Odpowiedz