Aktywne Wpisy
Krolik +10
Dlaczego monitory 4K są tanie jak barszcz i całkiem fajny IPS do programowania można wyrwać za 1500-3000 zł, ale 5K to wydatek 7-9 tys. a 6K to 20+ tys. zł? Dlaczego nikt nie robi dobrych monitorów 27"/5K i 32"/6K do programowania / pracy biurowej w normalnej cenie, kiedy to jest minimalna rozdzielczość zapewniająca ostrość tekstu? Wszystko co ma mniej niż 220 PPI to pikseloza / rozmazane krawędzie. #komputery #monitory #programowanie
niebieskosc +59
Jestem zadowolony. W 2017 roku kupiłem działkę (prawie 2ha). Nad brzegiem jeziora, przy polu golfowym. Chciałem zbudować osiedle. Pochwaliłem się na wykopie, że stałem się deweloperem :) JA normalny IT. Zainwestowałem DUŻO pieniędzy, jeszcze więcej czasu. I....... ch.j. Główny inwestor się wycofał. Różowa poznała innego pana i się rozwiodła (z hukiem). Ciągle coś.
Ale postanowiłem, że będę to ciągnął. I wiecie co? Właśnie kończymy pierwszy dom. 2,6 miliona :) Żadnego oszczędzania. Najlepsze
Ale postanowiłem, że będę to ciągnął. I wiecie co? Właśnie kończymy pierwszy dom. 2,6 miliona :) Żadnego oszczędzania. Najlepsze
leniuchować
ciepłą sagę w łóżku pić
na bezsenność
nie chorować
drogie mirko pomóż mi
TWARDA SAGA I ZAPARZONE HERBY
UWALNIAM ESENCJĘ GDY CZAJ SIĘ ZAGĘŚCI
Jedzie nocna, #!$%@? mać
Nie chcę tego już czytać
Panie Białku, pomóż nam
Puni bana proszę dać (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Na nikogo nie czeka