Wpis z mikrobloga

@wojtek9214: nie sluchaj @graboto3: Akurat Lodz + logistyka to bardzo dobre polaczenie. Pracuje i pracowalem w sektorze TSL i jest co raz lepiej. Idz na ten staz nawet bezplatnie jesli nie masz cisnienia na kase poki co. Najwazniejsze, zeby zdobyc doswiadczenie. Ciezko znalezc prace w logistyce bez konkretnego doswiadczenia.
  • Odpowiedz
@ShlomoShekelstein Niestety tak, w polsce nalezy najpierw odbębnic 2-3 staże porządne, aby zlapać dobre stanowisko. W warszawie jako tako po ogarnieciu stazy mozna wejsc na 3k netto w spedycji i logistyce.. po 3-4 latach okolice 4-4,5 netto. Na wiecej bym nie liczyl. W IT troszke lepiej można to pomnożyć x1.5 - x2.
  • Odpowiedz
@ShlomoShekelstein: 1. Lodz 2. Logistyka 3. Staz // I tak, naprawde tak malo placa. W krk w weekendowej pracy kilku moich znajomych sobie stoi w markecie i sprzedaje telefony huaweia (saturn czy tam mediamarkt). Stawka 10zl + prowizja za telefon po kilkadziesiat, a nawet sto zloty. Praktycznie nic nie robia, w tej najlepszej hali gosc dostaje 2.5k(z 'najgorszej' 1.6k) na reke.
Drugi przyklad gosc, ktory siedzi na dziale z tymi
  • Odpowiedz
  • 0
@c1nu: też uważam że Łódź to dobre miejsce dla logistyki, zaskoczony jednak jestem że są takie niskie płace no ale trudno, bede musiał zostać dyrektorem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Wildhero: te 100 zł nie zrobią ogromnej różnicy, szczerze mówiąc to glownie zależy mi na stażu. chciałem tylko się dowiedzieć czy nie palnalem głupoty.

dzięki Mirki za pomoc i zyczcie powodzenia bo w środę rozmowa
  • Odpowiedz