Vamo V7 30W http://www.aliexpress.com/item/new-Electronic-Cigarette-VAMO-V7-Mechanical-Mod-VAMO-V7-Variable-Wattage-3W-30W-Vamo-V7-mod/32376689716.html Chińczyk się nie postarał - miała być czarna wysłał srebrną - ładowarka ma jakąś dziwną konstrukcję, nie da się jej podłączyć do 99% gniazdek - oba atomizery spaliły się po jednym zaciągnięciu Jakość wykonania średnia, niektóre przyciski "latają"; ładowarka ma jakby składane bolce, które są za krótkie; chciałem popalić miesiąc te CE4 żeby się odkuć trochę finansowo i w przyszłym miesiącu sobie sprawić RTA, a teraz zostałem bez niczego. W dodatku nie posiada żadnego menu, tak biedackiej wersji jeszcze nie widziałem. Startuje za to już od 0,3 oma. Podsumowując, bez wad były jedynie baterie, ktore mają literówkę na sobie (battrey zamiast battery xd). Napisałem o full refunda, 3/10 nie polecam.
ze 2-3 razy wapowalem na takiej mocy, za bardzo w płuca idzie dla mnie;a bateriom chyba nie zrobiłem im krzywdy przez taki krotki czas;), jak myślisz? na przyszłość będzie 1.3 jakoś ;) @Czupa360:
@kici666: nie malowanu na szczęście ;), możesz pokazać jak teraz wygląda;)?
@ukaszukasz: Akumulatorom nic nie zrobiłeś, ale najważniejsze żebyś nic nie zrobił sobie. Na grzałkach powyżej 1ohm powinno być ok(1ohm, 30W= ok. 5,5A), ale niżej nie radzę schodzić. Przy 0,3 ohm i 30W masz już 10A na akusie, a taki mały no name 18350 może sobie wtedy wybuchnąć.
http://www.aliexpress.com/item/new-Electronic-Cigarette-VAMO-V7-Mechanical-Mod-VAMO-V7-Variable-Wattage-3W-30W-Vamo-V7-mod/32376689716.html
Chińczyk się nie postarał
- miała być czarna wysłał srebrną
- ładowarka ma jakąś dziwną konstrukcję, nie da się jej podłączyć do 99% gniazdek
- oba atomizery spaliły się po jednym zaciągnięciu
Jakość wykonania średnia, niektóre przyciski "latają"; ładowarka ma jakby składane bolce, które są za krótkie; chciałem popalić miesiąc te CE4 żeby się odkuć trochę finansowo i w przyszłym miesiącu sobie sprawić RTA, a teraz zostałem bez niczego. W dodatku nie posiada żadnego menu, tak biedackiej wersji jeszcze nie widziałem. Startuje za to już od 0,3 oma. Podsumowując, bez wad były jedynie baterie, ktore mają literówkę na sobie (battrey zamiast battery xd). Napisałem o full refunda, 3/10 nie polecam.
#itemyzchin #epapierosy #epapieros
źródło: comment_bOBg6KVQowh2KC3wIolDs3Kx35EL5lY0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Solitary_Man: nieee, impulsowa tylko jakoś dziwnie "składana"
źródło: comment_iRAPeBHIs7OrmTB6R0KxqIdrjonqyLBK.jpg
Pobierztakże o ile to nie lakier to się ciesz ;-D
@ukaszukasz: Na te baterie to bym uważał;) a na pewno nie ustawiał 30W na 0,3 ohm.
na przyszłość będzie 1.3 jakoś ;)
@Czupa360:
@kici666: nie malowanu na szczęście ;), możesz pokazać jak teraz wygląda;)?
parownik lepszy do tego weź ;-)
@ukaszukasz:
źródło: comment_BJ3nhWYEGYg6VHxxaBYawXpNIVdPHWHf.jpg
Pobierzźródło: comment_DaTFsoYKe8d71qxmOg92JG4zigddl7Oy.jpg
Pobierzźródło: comment_JlmiXw6NdfiROdBnSNnW9I6TvjrrYji3.jpg
Pobierz