Aktywne Wpisy
_gabriel +14
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -
kopek +859
5.55 stoję pierwszy pod piekarnia po chleb. Podchodzi 3 emerytów i mówi że oni byli tu już o 5.00 więc są pierwsi xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
Mirki mam problem z wyborem odpowiedniej myszy do csgo. Do tej pory grałem na myszce a4tech bloody gun3 v7, niestety w miniony weekend padł w niej sensor i mysz na nic nie reaguje. Mój budżet to około 200zł. Zastanawiam się głownie nad tymi myszkami:
Steelseries Rival 100
Logitech G100s
Steelseries Kinzu v3
Razer abyssus
Możecie mi coś o nich powiedzieć i jakąś polecić? Mój styl trzymania myszy to Palm grip
Dodam jeszcze że znajomy poleca mi kupić Steelseries Rival http://allegro.pl/mysz-dla-graczy-steelseries-rival-6500dpi-gratis-i5816083524.html ale czytając o niej opinie ludzie ciągle mówili że są z nią problemy głownie z bocznymi powierzchniami które się zdzierają.
Mirki pomocy!!!
#csgo #myszkadlagracza
.. od myszki, wpierw musisz wiedzieć jaką myszkę potrzebujesz, najlepiej sobie obliczyć na podstawie dłoni, jaka długość myszki jest ci potrzebna.
.. po drugie sprawdź później wybrane myszki, bo wysokość i profil myszki też ma wpływ na komfort użytkowania.
Wracając do propozycji twojego kolegi, ty wybrałeś rivala 100, a link jest do rivala 300
Jak opisałeś mi ten sklep to chyba i tak zrezygnuje z tej aukcji.
Rival 100
Height: 120.6 mm
Width: 67.13 mm
Rival 300
Height: 133 mm
Width: 70 mm
13 centymetrów to jest dość sporo. + wysokość 3cm
zabierasz się od złej strony, dopasuj myszkę do ręki, a nie odwrotnie... palców sobie nie obetniesz.. ani nie zmienisz chwytu ...