Wpis z mikrobloga

@rustupl: znajomy jak pojechał do Rumunii służbowym fordem to miał tak po pierwszym tankowaniu... Pojechał do ASO i mu powiedzieli, że paliwo w Rumunii jest tak kiepskiej jakości, że to norma i żeby się nie przejmował ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@TwigTechnology: na fisie zoltej lampki nie ma(a na obrazku sie na kompie pokładowym wyswietlila ikonka silnika), na zegarach check engine jest i owszem. ale w b6 pomarańczowy sie nie pojawia praktycznie nigdy :P od razu sygnalizuje awarie czerwonym
  • Odpowiedz
@michlo2: ja wiem, ze jest zolta, ale sie prawie nigdy nie pojawia. przynajmniej z tymi passerati, z ktorymi ja mialem doczynienia. "domowy" nigdy pomaranczowej nei wyswietlil. jak mial awarie to na amen i tylko czerwony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@michlo2: dwumasa byla wymieniana 5k km temu. przy przebiegu 250k km (wytrzymuja 150-200) moja 300 by spokojnie dala rade. ale sprzeglo padlo.
a pompowtryski lata temu wymienione na akcji serwisowej darmowej. przed akcja padaly jak muchy. stary mam to auto juz prawie 10 lat. wiem o nim wszystko ;P i przy pompowstryskach sie pojawialy czerwone. sprzeglo nie zdazylo wyskoczyc, bo wymienilem jak juz sie prawie skonczylo :)
  • Odpowiedz