@bluehawaii91: Kilku sędziów było przegłosowanych z poparciem PiS-u, byli również kandydaci innych partii: SLD i PSL-u. Ponadto skład TK jest mocno konserwatywny i ideologicznie powinien się PiS-owi podobać, a sędziowie nie są marionetkami partii i nie głosują po liniach partyjnych. Poza tym - skład TK był wybierany w większości przez PO, bo to PO miała władzę przez ostatnich 8 lat i takie miała uprawnienia. Które
Przed kradzieżą: Ty dajesz OFE 100 złotych, OFE pożycza państwu 95 złotych i 5 bierze dla siebie. Państwo obiecuje, że odda 97 OFE jeśli nie zbankrutuje (zagwarantowane ustawą). OFE obiecuje, że odda Ci 97 jeśli nie zbankrutuje (zagwarantowane umową). Państwo musi wpisać w sekcję "dług publiczny" 95 złotych.
Po "kradzieży": Ty pożyczasz państwu 100 złotych i państwo obiecuje, że odda 102 złote, choćby się
@fuser: @dGustator: tak mi się wydaje. Nawet sfrustrowany Lis nie byłby tak głupi, żeby niszczyć prawdziwe godło na okładkę. + zrobienie grafiki zajmuje 10 minut, a zabawa z (załóżmy) gipsowym godłem, upuszczanie i niszczenie w taki sposób, żeby 'wyszło ładnie' to dużo roboty. A pózniej jeszcze zdjęcie aparatem i tak czy siak obróbka w photoshopie. Serio, taniej i szybciej z grafika. A przynajmniej taka moja opinia :)
@czak_n0ris: To jest prawdziwe godło Polski, obowiązujące do 1927 roku, czyli krótko po zamachu majowym. Foxdeuche otłukli coś, co powstało przez dorysowanie korony do "godła", które kazali nam mieć komuniści w 1944, więc cieszmy się i radujmy, ze któś w końcu zrobił porządek z orłem, który wygląda jak wychudzony kurczak.
@czak_n0ris: dużo większym brakiem szacunku jest dawanie symboli patriotycznych na bluzach dla sebiksów, w których owi sebiksowie kroją telefony i łoją harnasie.
prezydencie podpisującym wszystko, co mu Kaczyński każe itd.
@alkan: Na kogo głosowałeś? Bo jak na Bronka to o c--j ci tu chodzi? Był taką samą ,,marionetką" PO jak Duda PiSu, podpisywał wszystko jak leci. Jak jest po waszej myśli to nawet skok na OFE jest ,,demokracją" i niezależnym wyborem prezydenta RP, a jak wygra opozycja to nagle chcecie przestrzegać jakichkolwiek zasad których nie nigdy nie przestrzegano. Z upolitycznieniem mediów to
Komentarz usunięty przez moderatora
@bluehawaii91: Kilku sędziów było przegłosowanych z poparciem PiS-u, byli również kandydaci innych partii: SLD i PSL-u. Ponadto skład TK jest mocno konserwatywny i ideologicznie powinien się PiS-owi podobać, a sędziowie nie są marionetkami partii i nie głosują po liniach partyjnych. Poza tym - skład TK był wybierany w większości przez PO, bo to PO miała władzę przez ostatnich 8 lat i takie miała uprawnienia. Które
Przed kradzieżą: Ty dajesz OFE 100 złotych, OFE pożycza państwu 95 złotych i 5 bierze dla siebie. Państwo obiecuje, że odda 97 OFE jeśli nie zbankrutuje (zagwarantowane ustawą). OFE obiecuje, że odda Ci 97 jeśli nie zbankrutuje (zagwarantowane umową). Państwo musi wpisać w sekcję "dług publiczny" 95 złotych.
Po "kradzieży": Ty pożyczasz państwu 100 złotych i państwo obiecuje, że odda 102 złote, choćby się
@dGustator: tak mi się wydaje. Nawet sfrustrowany Lis nie byłby tak głupi, żeby niszczyć prawdziwe godło na okładkę. + zrobienie grafiki zajmuje 10 minut, a zabawa z (załóżmy) gipsowym godłem, upuszczanie i niszczenie w taki sposób, żeby 'wyszło ładnie' to dużo roboty. A pózniej jeszcze zdjęcie aparatem i tak czy siak obróbka w photoshopie. Serio, taniej i szybciej z grafika. A przynajmniej taka moja opinia :)
.
http://sklep-flagi.pl/pl/orzel-gipsowy-godlo-gips-rozmiar-21-cm-x-185-cm.html
@dGustator: a co w tym złego lol
@alkan: Na kogo głosowałeś? Bo jak na Bronka to o c--j ci tu chodzi? Był taką samą ,,marionetką" PO jak Duda PiSu, podpisywał wszystko jak leci. Jak jest po waszej myśli to nawet skok na OFE jest ,,demokracją" i niezależnym wyborem prezydenta RP, a jak wygra opozycja to nagle chcecie przestrzegać jakichkolwiek zasad których nie nigdy nie przestrzegano. Z upolitycznieniem mediów to