Aktywne Wpisy
Stichija 0
Co wy w głowach macie?
Menosas +6
#famemma
Ale niektórzy są śmieszni tutaj. Serio was tak boli ta sytuacja z Szeligą? Internet się zesr*ł bo jakiś typ walczący w fame związał się z żoną swojego trenera, który niestety stał się warzywem. Tragedia, bez wątpienia, ale drodzy wykopki, postawcie się, albo spróbujcie postawić na miejscu Szeligi i żony trenera. Jeśli mózg trenera, jest już nieodwracalnie zniszczony, to wiecie, że tego nie da się cofnąć? Funkcje życiowe mogą być zachowane latami,
Ale niektórzy są śmieszni tutaj. Serio was tak boli ta sytuacja z Szeligą? Internet się zesr*ł bo jakiś typ walczący w fame związał się z żoną swojego trenera, który niestety stał się warzywem. Tragedia, bez wątpienia, ale drodzy wykopki, postawcie się, albo spróbujcie postawić na miejscu Szeligi i żony trenera. Jeśli mózg trenera, jest już nieodwracalnie zniszczony, to wiecie, że tego nie da się cofnąć? Funkcje życiowe mogą być zachowane latami,
Przyjaciel Serdeczny zabral mnie dzis na male strzelanie. Zimno jak pieron, przemarzlismy do kosci ale bylo warto. Strzelanie na 100 metrow wychodzi mi coraz lepiej :)
#projektdedal #chwalesie #gunboners
Nowe/Stare hobby się we mnie odezwało :)
Jeśli masz mozliwosc, strzel sobie z 5,56 najlepiej beryla będziesz miał fajne porównanie celności ;)
dosłownie przed chwila wróciłem do domu. #gorzkiezale #przegryw
@adachoo: zadne.