#epapieros #epapierosy #mojliquid #vape #vapevryday Jest jakaś grzałka powyżej 0.5 do ijusta v2 nie licząć bazy i kręcenia swoich. Niemoge pogodzić się ze spalaniem 10-12ml dziennie. A miał ktoś styczność z subbazą 75vg/25pg?
@xardas060: robie od dawna. Tylko przy tym ijust to mi chybs drozej niz fajki wychodzi.(mysle że jakbym teraz zaczął palić to 3-4 fajki dziennie i miałbym dość) Baza 3mg + aromat przez ostatni tydzien mi 40ml zeszło
@Bongletoo: problem mocno na wyrost według mnie. Spalasz 12ml dziennie i mylisz że zadowolisz się trzema fajkami dziennie? xD kup sprzęt który będzie pił mniej.
@Bongletoo: Kurcze, zawsze się zastanawiałem ile niektórzy muszą wapować, skoro spalają ~10ml dziennie. Jak miałem ijusta, to mi cały zbiornik starczał na dwa dni ;d
@Bongletoo: argument taniości jest dla mnie słaby. Wolałbym płacić nawet 2x więcej za epapierosy niż za papierosy, jeżeli w zamian nie truję się. Oczywiście jeśli już muszę palić.
@xardas060: no w sumie słusznie, pamiętam jak na zwykłym "voliszu" schodził mi 10 ml na 7-8 dni :)) potem nautilus 10 ml na 3-4 dni, i teraz 10 ml na ok dzień na ijust2
@Bongletoo: u mnie idzie tak samo praktycznie, jedno zalanie nie starcza na dzień, do tego zrobiłem sobie ostatnio 50ml na bazie od peleona 50/50 i mam same dry hity, muszę brać małe buchy bo masakra
Czas spożyć trunek. Czysta, do odcięcia. Od grudnia raz w tygodniu. Nie, to nie pomaga, ale zagłusza myśli, wszystko zmienia w jednostajny szum, szum pustki.
Jest jakaś grzałka powyżej 0.5 do ijusta v2 nie licząć bazy i kręcenia swoich.
Niemoge pogodzić się ze spalaniem 10-12ml dziennie.
A miał ktoś styczność z subbazą 75vg/25pg?
Baza 3mg + aromat przez ostatni tydzien mi 40ml zeszło
@xardas060: @Hark: @BeDoEl: