Aktywne Wpisy
Werchm96new +5
#hotelparadise otwieram nitkę na taką zabawę. (Sami sobie musicie to szybko zrobić). Wypisujemy od 1 do 9 (allstars też) edycji po kolei, pierwsze osoby z danej edycji, które przychodzą Wam na myśl. Ja zacznę:
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
StopJanuszom +1
#hotelparadise otwieram Ranking PATOUczestnikow:
Kiedyś moja mama przeglądała jej profil na Instagramie (a moja kuzynka z tych co to codziennie wrzuca z każdej możliwej okazji) i zobaczyła, że ten jej chłopak to szmalowny koleś. Wozi się Porsche, kupił jej zegarek od Korsa, co chwilę jakieś kolacje w restauracjach, no nie ma co ukrywać, widać, że pieniądze ma.
No i się zaczęło.
Teraz przy każdej możliwej okazji jak tylko tamta wrzuca zdjęcia z tym kolesiem to moja mama do mnie "No i widzisz, trzeba się wżenić w bogatą rodzinę a nie z biednymi się zadawać". To samo przy okazji Anny Lewandowskiej, gdzie mama zawsze do mnie, żebym sobie takiego Lewandowskiego znalazła to bym przynajmniej fajne życie miała. No super.
Ja nie wiem czy ja jestem jakaś nienormalna, ale dla mnie to ile kasy koleś ma w portfelu się nie liczy, bo mnie nie zależy na prezentach co chwilę, wyjazdach, na to przyjdzie czas jak będę miała swoje własne pieniądze. Naprawdę. Fakt, czasem nie jest łatwo jak chce się gdzieś wyjść czy dać jakiś prezent a nie ma kasy, ale to nie jest koniec świata, zawsze da się to jakoś obejść.
A naprawdę wolę być z kimś, kto może i nie ma milionów na koncie, ale przynajmniej szczerze kocha. Oczywiście, są wyjątki i w jednej i drugiej kategorii - znajdzie się bogaty co będzie kochał naprawdę mocno i szczerze ale też i biedny, co będzie olewał swoją kobietę i jej nie kochał.
A jakie jest wasze podejście do sprawy? Wołam #rozowepaski jak i #niebieskiepaski. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Dodam, że jestem w prawie dwuletnim związku już.
Komentarz usunięty przez autora
a co powiesz o marynarzach, którzy pojawiają się w domu raz na 3 miesiące albo rzadziej? ;)
Jeśli chodzi o Annę Lewandowską - to ona ma swoją sekcję karate, jeździ po Polsce i świecie z warsztatami a jak może, to jeździ z mężem na jego mecze. Zupełnie inna sytuacja niż w przypadku gdybym to ja była na jej miejscu - nie odnalazłabym się w tym sportowym świecie.
Obyś była mądrym różowym paskiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@huns: Jak widać, jej tylko chodzi o to, żeby zięć był bogaty. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Nightcrawler1609: Ja nie czytam Gali, moja mama też nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Naturalnym zjawiskiem jest, że im starsza kobieta tym bardziej praktycznie patrzy na życie. Zwłaszcza jeżeli życie było ciężkie. Nastolatki szukają romantyzmu, łobuz kocha najbardziej itp. Bliżej 30 kobiety myślą jakby się tutaj najwygodniej ustawić/znaleźć fundusze na dziecko. Większość starszych ludzi ma taką postawę. Sukces rodziców wydaje się być dobrym wskaźnikiem sukcesu dzieci dlatego liczą, że dziecko znajdzie kogoś z dobrej rodziny.