Aktywne Wpisy
Kagernak +263
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
_e_l_o_ +96
jak hindusko-czarna baba zostanie prezydentem najpotezniejszego kraju to bedzie upadek zachodniej cywilizacji, bialego czlowieka #usa
#xwing #armada
Wołam @aryss:
Komentarz usunięty przez autora
Żeby sensownie grać w armadę trzeba tak ze trzy razy tyle.
1) jestes swiezym graczem czy tez planszowkowym/bitewniakowym ? ( glupie moze pytanie ale pozwoli mi tez odpowiedzi dostosowac i wyjasnic kwestie ktore Cie moga interesowac )
2) planujesz grac z kims czy tez bedziesz
wstępnie z różowym paskiem Ale mam paru chętnych kumpli i sporo klubów w około ( jestem ze Śląska )
kasa gra rolę w takim sensie ze mogę sobie np raz na jakiś czas kupić statek za stowke i nie jest to problem . tak samo różowy powiedział że
1) jest na start tanszy, zarowno podstawka jak i zlozenie rozpiski turniejowej(100ptk) sa tansze, ale niestety ffg wpadlo w sidla powercreepingu i wypuszcza nowe fale wyraznie mocniejsze od starszych. Wiadomo wychodza fixy ktore naprawiaja stare statki ale przewaznie one sa wrzucane w pakiety ktore wymuszaja zakup nowych zestawow albo dorzucane sa do statkow epickich ktore kosztuja dobrych kilka stow. Wchodzac w tym momencie nie odczuwa sie moze
Do grania turniejowego mimo wszystko X lepszy ( bo na to
Dwa stare core sety da rade zlapac po 100pln, co daje ok 70pkt na stronę, do tego po jednym dodatku na stronę tj. tie-interceptor oraz b-wing/x-wing/e-wing. I na domowe latanie by mieć fun z systemu starczy :P
Jasne najlepeiej byliby decek + sokol, ale to juz tez kasa wiwksza i
I dalej uwazam ze Armada na samym CS ma wieksza regrywalnosc nizli X na 2 CS i pojedynczych statkach :P