Aktywne Wpisy

PiersKurczaka +107
Bardzo mi się podoba u japończyków, że jak jest np. jakaś nazwa chińska, to oni te znaczki czytają po swojemu, a nie po chińsku.
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i

drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl

Hej mireczki, bardzo was proszę o poradę.
Mam obecnie Lumię 925 z której jestem bardzo zadowolony, ale chciałem zmienić już telefon na jakiś lepszy model. Ponieważ lubię Windows Phone to rozważałem szarpnięcie się na Lumię 950, ale z tego co czytam to oprogramowanie działa tragicznie, niektórzy piszą że trzeba resetować dwa razy dziennie telefon żeby w ogóle działał.
Dlatego zacząłem się zastanawiać nad jakimś Androidem i znalazłem dość ciekawą i sporo tańszą alternatywę - Asus Zenfone 2 ZE551ML. I teraz pytanie:
Lepiej zostać przy L925 i poczekać aż się sytuacja poprawi z L950, czy olać WP i przejść na Androida?
Jeśli lepiej olać WP to jakiego Andka wziąć? Od razu mówię że nie mam zamiaru raczej się bawić w romy itp, więc taki telefon co będzie dobrze działał od razu będzie mile widziany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z góry dzięki!
@Havoc666: android
Trochę mocno przesadzone, ja jednak za te pieniądze nie brałbym 950. Obecnie mam lumię 640 i na windows 10 serio dobrze działa.
Większość użytkowników wykop mają androida więc spodziewaj się odpowiedzi. Ja jednak od kafelków nie mogę odejść bo są zbyt fajne i ładne :D
Polecam Moto G3 2GB, Moto X Play lub Moto X Style. Sam mam Moto E2 i mimo że to budżetowiec soft jest nie do zarżnięcia + gwarantowane aktualizacje.
Może kup coś na Tegrze to nawet War Thunder pójdzie
Gry na Andku (znaczna większość) ma bardzo niskie wymagania