Wpis z mikrobloga

Coś mi się nie zgadza z czasem gry. Gram już dość długo w #wiedzmin3
-33 lvl wbity
-główny wątek prawie ukończony
-wszystkie pytajniki na lądzie zrobione(nie chciało mi się pływać po większości pytajników na Skelligie, gdzieś na malusieńkich wysepkach, albo na morzu)
-odkrywałem też miejsca nie oznaczone na mapie(widzę gdzieś jakieś domki, jadę tam, zawsze się jakiś mini quest trafił),
-zrobiłem chyba wszystkie zadania poboczne i zlecenia wiedźmińskie oprócz bójek na pięści
-zebrałem prawie całą talię do Gwinta

1. Zrobiłem prawie wszystko na wszystkim, a czas gry(ten który da się sprawdzić w ekwipunku po kliknięciu C) to tylko 41h.

Da się to sprawdzić w innym miejscu? Bo wydaje mi się strasznie mało. :c

2. A i jeszcze nie dostaję kart do gwinta. Dotychczas było tak, że jak dialog "grania w Gwinta" był pomarańczowy to dostawałem kartę, a jak szary to już nie. Teraz nie dostaję kart niezależnie od tego jaki kolor ma dialog.

#wiedzmin #wiedzmin3
  • 9
@Killeras: wydaje mi się, że po kliknięciu C pojawia Ci się czas jaki spędziłeś w grze jako Geralt (od włączenia gry). Jeśli chcesz sprawdzić całkowity czas przegrany wejdź do Orgin lub Steam i tam zobacz
@Dognose: Jeśli, by tak było to i tak wychodzi, że mam max 45h, bo Cirii jednak niewiele się grało.

@Asterling: A nie było tak, że każdy NPC, które może grać w gwinta daje jedną kartę? Wciąż nie mam zaliczonego questa "Pełna kolekcja kart".

@fe4n: No właśnie większość ludzi mówi o około 100h na całość i z moimi 41 czuję się dziwnie, bo nie robiłem, aż takiego speed runa. :D
@Killeras: Grałeś na Gogu? U mnie on dopiero naliczał czas gry gdy po wyłączeniu się trochę poczekało a nie od razu wyłączało klienta. Czas możesz gdzieś sprawdzić w grze w statystykach postaci.