@tylkoniechori: @kamil-litwinczuk-9: @fatall1ty : Małe sprostowanie. Elementy są obklejone i miejscami nie zbyt dokładnie ale sam pomysł na takie detale jest fajny.
@Extraordynarny: Jest to świetny motocykl, mimo tego wizualnie niestety już odpychający. Tak samo jak f2-f3. Chociaż te drugie wynika bardziej z wyglądu ramy i silnika od prawej strony.
@BratProgramisty: Fabryczna f4 to dla mnie nadal fabryczne f4. Jest tego tyle że już dawno nie przyciąga mojego
@fatall1ty: Zgadza się ale te ceny są trochę popieprzone. Z drugiej strony się cieszę bo mocniejsze motocykle z tych lat tanieją. np 900rr którą sobie w 2016 mam zamiar kupić do małych modów.
@Messix: Zupełnie nic, nie wiem skąd wniosek że się czepiam. Po prostu tostoseron zadał pytanie, a ja podpiąłem fotkę i pytanie właściciela pod swoją odpowiedź.
Niby zwykła f4, ale zobaczcie ile daje dobre malowanie i elementy z włókna. Więcej fot w komentarzach.
@baba_by_sie_jednak_przydala: F4 nie jest zwykła, jest ponadczasowa. Nawet dziś nie odstaje od współczesnych motocykli.
@Extraordynarny: Jest to świetny motocykl, mimo tego wizualnie niestety już odpychający. Tak samo jak f2-f3. Chociaż te drugie wynika bardziej z wyglądu ramy i silnika od prawej strony.
@BratProgramisty: Fabryczna f4 to dla mnie nadal fabryczne f4. Jest tego tyle że już dawno nie przyciąga mojego
"What Fork tube height works best for you, standard is 33mm above the yoke, i run at 40mm, which is 7mm more, recomended by superbike magazine"
Takie pytanie zadał właściciel.