Aktywne Wpisy

rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Niesamowite, czlowiek sie #!$%@? przez 2 tygodnie, ze strona. Wordpressy i inne cuda, Mircy sie oferuja, ze za 5k zroba dwie statyczne strony w wordpressie, a wystarczylo wystawic ogloszenie. 15 minut i chyba 10 ogloszen. Respansywna strona od podstaw w Html+css+php+java za..
I do tego jak popatrzec na prace tych ludzi to naprawde ladne strony robia, wiec chyba mozna poswiecic te 100zl i zobaczyc co z tego wyjdzie. Jutro wieczorem ma byc gotowa strona, a ja glupi krew sobie psulem klac sie na wszystko przy tym
niby mowia, ze od podstaw bez wordpressa moga taka zrobic. Taki byl warunek w ogloszeniu
Masz już tę stronę, zastanawiam się czy spełniła twoje oczekiwania.