Wpis z mikrobloga

Powiem szczerze, nigdy nie przepadałem za Macierewiczem. Zarzut wiariactwa wydawał mi się w pewnym stopniu zasadny, ale przede wszystkim przeszkadzała mi jego postawa w sprawie żołnierzy z Nangar Khel i wrażenie amerykanofila potencjalnego agenta CIA. Na ten moment moja percepcja się zmienia, po obserwacji ruchów ministra i jego wystąpień. Po tym krótkim czasie jego "panowania" przede wszystkim zatarło się wrażenie wariactwa - to jednak mega inteligentny człowiek, a jednocześnie prawdopodobnie ogromny polski patriota - może ma bardzo odmienne spojrzenie na pewne kwestie niż ja, ale nie mogę mu odmówić dobrej woli na tej płaszczyźnie. Jeżeli wątek przekazywania amerykanom informacji w CEK NATO się potwierdzi to też będzie to interesujące. Tak czy inaczej powodzenia Panie Ministrze i dalej będę obserwował poczynania. Polecam przy okazji ten "wykład" bardzo interesujący. Szczególnie kwestia Wiesława Chrzanowskiego - niestety obaliło to w jakimś stopniu moją sympatię do tego Bohatera. #4konserwy #patriotyzm #oswiadczenie #polityka #macierewicz #wojsko

Szczerbiec - Powiem szczerze, nigdy nie przepadałem za Macierewiczem. Zarzut wiariact...
  • 26
@Szczerbiec: Stara jak świat, sprawdzona rozgrywkowa, ze „oszołomów” nazywa się ludzi niewygodnych. Taka łatkę się dokleja tez Michalkiewiczowi, Korwinowi i Braunowi jak i Kaczyńskiemu. Tak wygodniej kiedy brak argumentów w obaleniu niewygodnych tez. Proszę posłuchajcie tez Kaczyńskiego na Uniwersytecie Warszawskim. Widać jak w dłuższej merytorycznej wypowiedzi Kaczyński wykazuje pełną klasę na która nie stać pieniaczy z mediów.
lapka2 - @Szczerbiec: Stara jak świat, sprawdzona rozgrywkowa, ze „oszołomów” nazywa ...