Wpis z mikrobloga

#gry #kiciochpyta Polecilibyście jakąś fajną grę do zagrania w coopie z dziewczyną? Nie mamy padów, więc potrzebujemy czegoś w co możemy zagrać oboje na swoich kompach (tutaj kolejna kwestia, że jej komp jest wiekowy, więc raczej jakieś proste/indie gry bardziej). Na tematykę jesteśmy w sumie otwarci, myślałem o czymś w klimacie survival, żeby i sobie pobudować i lekko powalczyć, ale nic superwymagającego tylko żeby frajda była:)
  • 14
BattleBlock Theater

@frikuu: Nie mam w tym momencie możliwości sprawdzenia dokładnej specyfikacji, 7letni lap, którego ostatnio pierwszy raz od tego czasu przeczyściłem, co dało mu trochę drugie skrzydła;p Jego maksymalnym osiągnięciem jest odpalenie WoWa na minimalnych i jako takie granie na 5manach i kompletne zwiechy przy większej ilości graczy.
@pavulon78: Do lego nie jestem kompletnie przekonany, kiedyś testowałem chyba batmana i lotra i zupełnie mi nie podeszły.
@u-cichego: hah, o kurde nie wiem czy bym potrafił do tego powrócić:)
@fe4n: dzięki, zaraz je obczaję
@tlucz: tam jest opcja takiego co-opu?
@Asterling: Haha, heroesy to jedyna gra, w którą ona z kolei zagrywała się do omdlenia i o ile mam wrażenie, że nie do końca zawsze wie co robi albo czemu to robi to młóci mnie jak chce;)