Wpis z mikrobloga

Ranga na profilu mi spadła, mimo że pod koniec meczu jak były pokazane statystyki była normalna (nie było wzmianki, że spadłem). Do tego wcześniej wygrałem z 5 gier pod rząd, zawsze będąc pierwszym, więc niemożliwe abym spadł. Ktoś miał taki bug?
#csgo
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Emdowu: wygralem ostatnio 3 gry pod rząd,przegralem jedną gdzie mieliśmy bota plus u przeciwników był Kałach a u nas G3 same

• Odpowiedz
@Jamcza: @Rain_: No, ale pod koniec meczu u mnie nie było wzmianki o spadku. Do tego ten mecz przegraliśmy 16:13, gdzie ja miałem 8 mvp i dwóch ruskich trolli. Aż tak z-----y byłby ten system?
  • Odpowiedz
@Emdowu: Z tego co zrozumiałem na reddicie to na tym samym. Po prostu progi się przesunęły i trzeba mieć więcej punktów na wyższe rangi więc jeśli zagrałeś mecz to pewnie ci się ranga zaktualizowała i spadłeś. ;)

We did initiate a slow shift of the Skill Group boundaries recently, due to an increase in players and a substantial upward drift over time in the skill groups distribution. While this won’t
  • Odpowiedz
@Emdowu:
Najprawdopodobniej przywrócili stary system rang sprzed iluś tam miesięcy. Bardzo dobrze bo teraz grając na suprimie można odczuć, że to już nie są przelewki i strzelanie z jakimiś guwniakami gdzie każdy podludź mógł mieć globala. Kwestia czasu i wszystko powinno wrócić do normy ale to tak 2-3 mc i powrócą stare rangi gdzie mieć orzełka to już było coś ^^
  • Odpowiedz
@z4ku: Ja się nastawiłem, że po kolejnej wygranej będzie awans, a tu spadek ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tak czy siak mało gram turniejów, ale poziom ludzi grających ze mną na meczach jest żenująca słaby, więc dziwi mnie dobór teamu.
  • Odpowiedz
@Emdowu: A pamiętasz jak wprowadzili nowy system ? Jak po 2-3 wygranych skakałeś range wyżej ? Tylko wtedy nie było bólu d--y bo każdy szedł w góre :) Dlatego jest żenujnąco słaby bo ten system który był do tej pory był zbyt prosty. Teraz niektórzy ludzie grający na globalach nie maja pojęcia o team play'u. Kwestia czasu i wszystko wróci do normy czyli żeby mieć suprima/globala trzeba było grać na
  • Odpowiedz