Aktywne Wpisy
JaZestarym +102
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
- neguj przyczepienie wypchanego lisa do transparentu
- pozwalaj dzieciom nieść transparent sugerujący zastrzelenie polityka
a nie przepraszam, te dzieci stoją po dobrej stronie mocy, więc można
szanuje
Czy według Ciebie wykorzystywane dzieci do noszenia takich transparentów jest ok?
@gangsteris: nie, nie jest ok i zgadzam sie z Toba w 100% ze jest to bardzo nie na miejscu
Wlasnie, takie czekanie na gownoburze, nie uwazasz ze to troche bezczelne? ;) Zamiast na samo wyczekiwanie gownoburzy, zobacz jak poszczegolne jednostki, jak reaguja na obydwie sytuacje. Jak ktos
Komentarz usunięty przez moderatora
to sobie czekaj. pis jest gorszy propagandowo, i tyle. nie bedzie potrafil tego wykorzystac
@gangsteris: wg mnie to bynajmniej nie jest komplement...