Wpis z mikrobloga

Mircy z #uk. Korzysta ktoś z was z internetu "All you can eat" w 3? I ma podobny problem do mojego? W godzinach 16-24 prędkość spada tak dramatycznie, że nie można oglądać nawet YT, jednak wystarczy kilka minut po północy, a prędkość wzrasta do ok 2 MB/s. Pytałem w salonie, czy stosują limity prędkości na godziny szczytu, albo po zużyciu jakiejś ilości danych, lecz powiedzieli, że nie, co nie wydaje mi się prawdą. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 12
chociaż nie bo

All you can eat data gives you worry free internet use. Even if you used your phone for every minute of every day you could only use, subject to TrafficSense™, around 1000GB each month. We may use this cap to identify inappropriate use of the service, such as commercial use, which isn't permitted under our terms and conditions.

więc wygląda po prostu na przeciążoną sieć w tych godzinach i
@Maciek5000: mam to samo (mieszkam w Reading). U mnie rowno po 15.00 predkosc tak spada, ze nie da sie korzystac z internetu. Sprawdzone na dwoch roznych kartach i telefonach z tym samym planem. To jest ich Traffic Sense:

We don’t constrain the amount of data you can use (subject to your data allowances, of course). But, for example, between 3pm and 12 midnight, we dedicate a certain amount of bandwidth to