Aktywne Wpisy

wykop +41
Dzień dobry, Wykopie (ツ)
1. Zgłaszaliście nam rano problemy z plusowaniem wpisów na Mikroblogu - to właśnie od tego tematu zaczniemy dzisiejszy #wykopchangelog No dobrze, ale o co chodziło z tymi plusami? Chyba najłatwiej będzie wyjaśnić to nawiązaniem do pewnego mema - “działy się rzeczy niestworzone” ( ͡º ͜ʖ͡º) Na szczęście sytuacja została opanowana, plusy uratowane, a sam problem nie powinien już się u Was pojawiać. Dziękujemy
1. Zgłaszaliście nam rano problemy z plusowaniem wpisów na Mikroblogu - to właśnie od tego tematu zaczniemy dzisiejszy #wykopchangelog No dobrze, ale o co chodziło z tymi plusami? Chyba najłatwiej będzie wyjaśnić to nawiązaniem do pewnego mema - “działy się rzeczy niestworzone” ( ͡º ͜ʖ͡º) Na szczęście sytuacja została opanowana, plusy uratowane, a sam problem nie powinien już się u Was pojawiać. Dziękujemy

Itslilianka +5

#narkotykizawszespoko #gimbaza #bekazpodludzi
Twoim tokiem rozumowania heroina i czekolada to to samo :>
Marihuana nie dla wszystkich się nadaję, ale masz sative i indice. Po dobrej odmianie + 2 piwka możesz się spokojnie dobrze bawić. Zależy też od sytuacji gdzie. Po za tym marihuana też ma zastosowanie lecznicze, niekoniecznie musi być narkotykiem. Ale przez takich ludzi jak ty miedzy innymi (jako niedoinformowanych) wielu
Nie mam zupełnie pomysłu jak Twoje porównanie ma się do tego co napisałem
Selekcja naturalna. Nie wiem czemu mamy zabraniać ludziom brać czegoś co sami chcą.