Aktywne Wpisy
laventel +11
Dajcie przyklady jakichś dań, które są takie "pełne" w smaku. Tak, że czuć przekrój różnych smaków albo jakies dwa składniki czy więcej sie super komponują ze sobą. Nie wiem jak to do konca wytlumaczyc xD ale przykladem jest tikka masala, jest ostre ale nie jedynie tak chamsko ostre jak papryczka chilli, tylko tez tak głębiej ostre jak imbir, jest kremowe, mocno doprawione, razem z chlebkiem naan i takim sosikiem co do tego
mango +174
Zgłoszenie techniczne - "w metrze nie działa Internet w telefonie. Proszę o pomoc."
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam xD
To już zdemontowali instalacje?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Nano: ta, jasne xD
To szybko usuwają xD
A ty zamiast przyjąć zgłoszenie techniczne i przekierować do kompetentnych osób to postujesz na mirko wyśmiewając gościa xD
Ale dzięki za linka :D
Jak widzisz od 4lat play ma instalacje w metrze.
To niezły macie dział techniczny jak nikt nic nie robi, nie bo nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
a nikt nie wspomina np. o tym, że p4 praktycznie nie ma pasma w gsmie i jak dzwonię do kogoś zalogowanego do gsmu w plej to rozmowa to jedne wielkie szumy i trzaski.
15mhz poszło na lte - ile z tego 15mhz idzie na dcs podobnie 'dynamicznie' ? 1mhz? xD
5mhz z gsmu poszło na umts.
Dziwne że po zmiane
Ale cóż, przyznaje, że jakość usług jest #!$%@?, nie przeczę. Niestety, mi pozostaje się nabijać, kijem Wisły nie zawroce ;)