Aktywne Wpisy
kamilxpompa +1207
Audi to stan umysłu #trzecieoko #powodz
RenkaRenkeMyje +1913
Swoją drogą komiczna sytuacja, że wladze w moim mieście zakazały dzisiaj picia wody z kranu i pisały aby zaopatrzyć się w sklepową.
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Myślałem, ze w beefach odpowiada się numerami, a nie filmikami nagrywanymi z ukrycia. I jeszcze trzeba czekać na transkrypcję.
Powtórzę cytat
Polecam obserwowanie -> #nowoscpolskirap
#maloznanerapy #rap #rapsy #polskirap #flint
#filipek
Nie wiem, c---a tam słychać.
@xvlk:
TO JEST HIB HOB
A nagranie Flint kontra Filipek, jak gadają przed bitwą na backstage'u w jakimś harmidrze. Dziwaczne.
Liczę na to :D
Btw. nie spodziewałbym się po Tobie słuchania rapsów
Bez przesady :P Ostatnia płyta Flinta to sztos, a na wolno Filipek jest sztosem.
Słucham, sporo, nawet propsowałem Cię za awatar :P
No wiesz, jeśli chodzi o underground to może w jakiś sposób wybijają się z tłumu, ale nie jest to na pewno poziom mainstreamu (który w Polsce poza kilkoma wyjątkami też nie jest jakiś wybitny).
@MasterSoundBlaster: Odpowiedź Flinta to żenada i beka roku. "Śmieszy mnie ta kultura."
Dobrze, że @xDgg: mnie zawołał :D Aktualnie underground >> mainstream. Mało jest rzeczy w głównym nurcie, które są w stanie przykuć moją uwagę na dłużej, a podziemie - no kopalnia.
@xDgg:
No beka z typa, a później w "Jestem skończony" płacze, że nie może się przebić i
Prędzej zdissuje mnie Rick Ross niż będziesz ją kumał
Cytat z kawałka Białasa ;)