#dart #pytanie Mireczki jaką popularność na świecie ma dart? Jak oglądam np taki filmik to świetnie się ogląda, dużo kibiców, fajne ujęcia, ludzie po prostu wiedzą jak zrobić z tego fajny sport do oglądania.
@Gaboleusz: Duża popularność tylko w niektórych krajach. W Polsce też są drużyny, ligi turnieje itd ale jak nie chodzisz do knajpy, w której grają t najprawdopodobniej nigdy o nich nie usłyszysz. Drużyna z mojego miasta ma takie osiągnięcia, a ja dowiedziałem się o nich parę dni temu jak znalazłem ich na fejsbuku. - 2 Krotny Drużynowy Mistrz Europy w Darta. - 1 Brązowy medal Drużynowych Mistrzostw Europy. - 3 Krotny Drużynowy
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Mireczki jaką popularność na świecie ma dart? Jak oglądam np taki filmik to świetnie się ogląda, dużo kibiców, fajne ujęcia, ludzie po prostu wiedzą jak zrobić z tego fajny sport do oglądania.
- 2 Krotny Drużynowy Mistrz Europy w Darta.
- 1 Brązowy medal Drużynowych Mistrzostw Europy.
- 3 Krotny Drużynowy