Wpis z mikrobloga

- referendum ws. Lasów Państwowych - 2.5 mln podpisów
- referendum ws. sześciolatków - 1 mln podpisów
- referendum emerytalne - 2.5 mln podpisów

Wszystko jak psu w dupę.

I jeszcze wisienka na torcie z gówna,
Akcja "Powiedz 4 razy TAK dla Polski" - 700 tys. podpisów pod wnioskiem o referendum w sprawie zmian ustrojowych.

"to były ćwiczenia". - To były rzeczy organizowane przez rzemieślników polityki jako ćwiczenia żołnierzy, którzy stoją pod bronią -Andrzej Olechowski, czaicie to #!$%@?
Po wyborach podpisy te zostały zmielone.

I teraz ja się pytam GDZIE BYŁA DEMOKRACJA 8 LAT TEMU DO DZISIAJ
JAKI TUPET TRZEBA MIEĆ, MIELĄC #!$%@? MILIONY PODPISÓW OBYWATELI, ŻEBY TERAZ STAĆ NA STRAŻY DEMOKRACJI?

O jakiej #!$%@? my demokracji mówimy?Nigdy w Polsce nie było żadnej demokracji.

#polityka
  • 10
@8ary: pod jedną inicjatywą sam zbierałem podpisy, zobaczymy jak PiS będzie podchodził do inicjatyw społecznych ale cała ta gównoburza wokół tego że wygrali wybory (bo nie o trybunał tu chodzi) strasznie mnie #!$%@?, nie głosowałem na nich ale wygrali to niech rządzą, rozliczymy ich za 4 lata
no cośtam już niby robią ale media zamiast to podać do informacji mają inny chodliwy temat

@burcadbadeed: z mainstream'owymi media to już tak jest, ale "ich własne"(znacie jakieś "rzetelniejsze"?) media robią dokładnie to samo. Na stronie głównej TV Republika na blisko setkę tytułów, znalazłem 3 (słownie: trzy), mówiące o tym co robią(z czego dwa o sprawach międzynarodowych):

19:43 Polska skarga ws. Nord Stream w hamburskim sądzie

Szydło o szczycie klimatycznym: Polskie
Pobierz ekanwro - > no cośtam już niby robią ale media zamiast to podać do informacji mają in...
źródło: comment_6AnrS4D1CeUWVp8WppdYzVTK1pMg6ckw.jpg
@ekanwro: akurat 500 zł na dziecko uważam za kompletnie poroniony pomysł, chwytliwe hasło populistyczne które będzie rujnować budżet który to z kolei i tak jest mocno #!$%@?, ale #!$%@?, niech rządzą, zobaczymy czy mają pomysł na polskę ale rzucanie im nowoczesnych kłód pod nogi na starcie na pewno nam nie pomoże