Wpis z mikrobloga

Niedawno kupiłem #ps4, a zaraz potem #gtav. Cholera muszę przyznać, że to była jedna z najlepszych decyzji w ostatnim czasie. Póki co przeszedłem trochę mniej jak 30% gry, ale jestem nią absolutnie zachwycony. Jak dla mnie najlepsza część. Dodatkowo, w żadnej części nie było tak zajebistych postaci. Dwie moje ulubione: Michael - emerytowany gangster przechodzący kryzys wieku średniego no i oczywiście Trevor... Totalny #!$%@? i psychopata. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za każdym razem gdy przełączam na jego postać mam zajebistego banana na mordzie. :)

A najwięcej frajdy DO TEJ PORY chyba sprawiła mi misja z naćpanym Michaelem ;)

#konsole #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
C.....i - Niedawno kupiłem #PS4, a zaraz potem #gtav. Cholera muszę przyznać, że to b...
  • 14
  • Odpowiedz
@Charles_Bukowski: Grałem na PC i miałem dokładnie takie same odczucia. Ta gra jest jak naprawdę dobry film kryminalny, w którym bierze się udział. Aż tak smutno się robi jak wszystko dobiega końca (,)
  • Odpowiedz
@Charles_Bukowski: scena którą podlinkowałeś jest jedną z moich ulubionych w grze ( ͡° ͜ʖ ͡°) przeszedłem po premierze na x360, czekam z odświeżeniem sobie tego na next-genach do wydania jakiś dodatków. Gra genialna.
  • Odpowiedz