Wpis z mikrobloga

Przyszedł do mnie głośnik bluetooth ELFTEAR mini X3 oraz pendrive DM 16GB.

Głośnik gra zadziwiająco dobrze. Dałem za niego 5 centów obecnie stoi po 13$ ale i tak jest warty swojej ceny. Porównałem jego dźwięk do starych, 15 letnich głośników MediaTech i całkiem niedawno kupionych głośników Logitech Z150. Ani mediatechy ani logitechy nie mają startu do tego głośnika. Tak pięknie i czysto gra. Dodatkowy atut to wymiary. Jest niewiele mniejszy niż Samsung Galaxy Ace a w załączniku fotka jak prezentuje się na tle Xiaomi Redmi Note 2. Sercem jest bateria od Nokii C5, którą jak sprawdziłem można nabyć w PL już za 15 zł xD

Pendrive bardzo ładnie wykonany. Trochę się nagrzał podczas zapisu plików. Pojemność 14,5 GB. Wg mnie całkiem przyzwoity wynik. Transferów nie sprawdzałem, ale już ktoś wrzucał screena więc bez sensu dublować. Trochę żałuję, że zamiast tego pendriva zamawiałem karty SD od OV i LD bo samych kart mam z 15 a ten pendrive (chyba przez swoją metalową obudowę) bardzo przypadł mi do gustu.
Zapłaciłem za niego 5 centów.

http://en.jd.com/product/Save-8-10-with-JD555-ELFTEAR-Mini-X3-Bluetooth-Speaker-Portable-Wireless-Handsfree-TF-FM-Radio-Built-in-Mic-MP3-Subwoofer-with-Detachable-Battery-201_675336.html

http://en.jd.com/product/DM-PD025-Aluminum-Alloy-Mini-USB-2-0-Flash-Disk-Silver-16GB_831126.html

#pokazjd #jd #itemyzchin

#edit
oznaczenie baterii BL-5C
e.....w - Przyszedł do mnie głośnik bluetooth ELFTEAR mini X3 oraz pendrive DM 16GB.
...

źródło: comment_KLyICMP0keupjMrpScsRPTLSY3N2nsKH.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@emsonftw: > Sercem jest bateria od Nokii C5, którą jak sprawdziłem można nabyć w PL już za 15 zł xD

No chyba, że ktoś zachował sprzęt z przed paru lat jak ja. Z szafy wyciągnąłem i mam 5 baterii ( ͡° ͜ʖ ͡°) z tego 4 oryginalne
  • Odpowiedz
@emsonftw:

Sercem jest bateria od Nokii C5

Panie, BL-5C jest z 7 lat starsza niż Nokia C5 ;) Przykładowo Nokia 3650 z 2003 roku. Pewnie są jeszcze jakieś starsze ale nie mam weny do szukania.
  • Odpowiedz