Wpis z mikrobloga

Mirki robimy akcję - każdy kto ma w telefonie klawiaturę z podpowiedziami (pic rel) wstukuje 30 słów (+-) ze środkowej podpowiedzi (pic rel) i wkleja co mu wyszło.

START

Cześć w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z Panem Bogiem i nie tylko w tym tygodniu w czwartek.

#heheszki #android #windowsphone #iphone #glupiewykopowezabawy
remek4x4 - Mirki robimy akcję - każdy kto ma w telefonie klawiaturę z podpowiedziami ...

źródło: comment_49oXFz8AKqqSnpwLedqWhMtr9TyeiwRP.jpg

Pobierz
  • 90
  • Odpowiedz
@remek4x4: nie nie wiem czy mam hajs na dzieci z hivem na wośpie w dniu 26.05.201 to kiedy mogę spodziewać sie przesyłki kurierskie w dniu 26.05.201 to kiedy mogę spodziewać sie przesyłki kurierskie w dniu 26.05.201 to kiedy mogę spodziewać sie zastanwiam czy nie w tym każdej tym każdej każdej każdej tym każdej tym każdej każdej końcu każdej końcu każdej każdej
  • Odpowiedz
Cześć kochanie :-* ja Ciebie też kocham najmocniej na świecie będzie dobrze jak się nie robi różnicy godzina i do roboty ich wysłać, ale na razie z morda tam u Ciebie.

^^
  • Odpowiedz
@remek4x4: ale co? Czy to oznacza że masz bolą od jakichś ostrych elementów w pociągu? Bo jak ja mam tylko takie pytanie o te słuchawki na tag, ale nie chce żeby mnie to zamarzniętych rur,
  • Odpowiedz
@remek4x4:

Halo granie na tym zdjęciu z nim i z powrotem na pewno się przyda mi to robisz w wolnym tłumaczeniu na pewno się przyda mi to robisz w wolnym tłumaczeniu

Zapętliło mi się
  • Odpowiedz
@remek4x4: Nie mam okien i drzwi drewniane warszawa w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand Press Photo Day.

• Odpowiedz
@remek4x4: Cześć mamusiu w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie potrafię w normalny sposób przekazać tego co chce powiedzieć że nie ma problemu z tym zrobić i jak tam jest

• Odpowiedz
@remek4x4: w dniu dzisiejszym z powodu spotkań uprzejmie proszę o kontakt z nami w celu uzyskania wpisu z przedmiotu zamówienia jest dostawa do domu i nie tylko w tym roku nie będzie to możliwe dzięki zastosowaniu technologii i materiałów filmowych

XD
  • Odpowiedz
@remek4x4: c i nie tylko w tym roku nie będzie to możliwe to proszę o kontakt z nami na to że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z Panem Bogiem i nie tylko w tym roku nie będzie to możliwe to proszę o kontakt z nami.
  • Odpowiedz
@remek4x4: co do tego komentarza zgłoś do usunięcia autor wiadomo co się dzieje u nas w kraju pod względem polityki i Gospodarki oraz rynku pracy to nie jest to dla mnie to nie jest to
  • Odpowiedz
Cześć w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie został zresocjalizowany w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie został zresocjalizowany w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie został zresocjalizowany.
  • Odpowiedz
A co do tego komentarza zgłoś do usunięcia autor wiadomo co się dzieje xd A ja mam zgona to mi się nie chce mi się nic nie stanie się to
  • Odpowiedz
@remek4x4: the right nostril and inhale deeply through the left nostril with the ring finger on the ground floor of the individual sender and delete the following link to the profile of the individual sender and delete
  • Odpowiedz