Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +140
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +100
Tak się maszeruje z flagami. 80.000 ludzi i 0 folksdojczów z niebieskimi szmatami! #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@Rss8: Obraził ludzi którzy mają inne zdanie niż PiS i mają czelność patrzeć władzy na ręce. A ludzie, którzy mają inne zdanie niż PiS i patrzą jej na ręce byli na manifestacji.
Ciekawe czemu w dużych mediach nie krzyczano gdy za PO oszukano Polaków w 4xTak, zabrali pieniądze z OFE, afery PO np. http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/wszystkie-afery-rzadu-po_622196.html , dodatkowe podatki od paliwa, podwyższanie podatków itd. Wszystko przeszło bez echa.
@Rss8: To nie jest równoznaczne z tym, że mogą robić co chcą i naginać prawo jak im się podoba. Jak widać pisowi bardzo przeszkadza, że ktoś chce patrzeć im na ręce.
@YodaMonster: To nie jest powód demonstracji. Dla przypomnienia powodem demonstracji było bezprawne postępowanie władz, a nie kontestowanie ich wyboru.
Wiele rzeczy w PISie mi się nie podoba ale wolę ich od PO. A oceniać rządy PISu będę pod koniec kadencji.
@Rss8: PO nie robiło takich przewrotów jak teraz.
Proszę bardzo niech PiS ich rozlicza. Jak narazie sami łamią prawo.
Wiem PO robiło większe "przewroty"( ͡° ͜ʖ ͡°)
.
Z drugiej strony Ty stosujesz retorykę - skoro obecna władza kradnie to poprzednia mogła więcej.