Mój #rozowypasek wczoraj przebił sam siebie. Stoimy sobie i rozmawiamy w pokoju i nagle łapię ją, że niby do tańca no i prowadzę, ta tańczy, a za chwilę odpycha mnie, więc zaczynam dialog:
- O co Ci chodzi? - Nic - No o co Ci chodzi? - Nieważne... - Albo mówisz, albo ja też się nie będę odzywał bez powodu - Przez ten taniec przypomniało mi się jak na półmetku (dodam, iż to było parę lat temu) tańczyłeś z tą Anką i z nią wywijałeś, dobrze wiesz, że jej nienawidzę, a ja się musiałam na to patrzeć i jestem w tym momencie obrażona.
Żebyście nie musieli googlować : Teutates - według relacji rzymskiego poety Lukana oraz inskrypcji sakralnych, jeden z trzech głównych bogów galijskich obok Taranisa i Esusa, bóg wojny. Jego imię często pojawia się jako przydomek Marsa. Tłumaczy się je jako "ojciec rodu" lub "ojciec plemienia". Niewykluczone, że był również bogiem jedności plemiennej. Składano mu w ofierze ludzi przez topienie ich w bagnach lub też zanurzanie głową w beczkach (jak zostało to przedstawione na
Stoimy sobie i rozmawiamy w pokoju i nagle łapię ją, że niby do tańca no i prowadzę, ta tańczy, a za chwilę odpycha mnie, więc zaczynam dialog:
- O co Ci chodzi?
- Nic
- No o co Ci chodzi?
- Nieważne...
- Albo mówisz, albo ja też się nie będę odzywał bez powodu
- Przez ten taniec przypomniało mi się jak na półmetku (dodam, iż to było parę lat temu) tańczyłeś z tą Anką i z nią wywijałeś, dobrze wiesz, że jej nienawidzę, a ja się musiałam na to patrzeć i jestem w tym momencie obrażona.
Nosz na Teutatesa...
#logikarozowychpaskow #rozowepaski
1. ma bolca na boku
2. rzuć ją czym prędzej
Bios jej zresetuj
Teutates - według relacji rzymskiego poety Lukana oraz inskrypcji sakralnych, jeden z trzech głównych bogów galijskich obok Taranisa i Esusa, bóg wojny. Jego imię często pojawia się jako przydomek Marsa. Tłumaczy się je jako "ojciec rodu" lub "ojciec plemienia". Niewykluczone, że był również bogiem jedności plemiennej. Składano mu w ofierze ludzi przez topienie ich w bagnach lub też zanurzanie głową w beczkach (jak zostało to przedstawione na
na Teutatesa
XD o jak zmarlem